Hľadáte si prácu? Nepremeškajte šancu na veľtrhu práce

Prvý deň veľtrhu Job Forum prilákal na výstavisko ľudí z celého Trenčianskeho kraja.Prvý deň veľtrhu Job Forum prilákal na výstavisko ľudí z celého Trenčianskeho kraja. Zdroj: TASR

Nezáleží na veku, vzdelaní alebo pracovných skúsenostiach. Prácu si môžu násť všetci ľudia, ktorí ešte dnes prídu na pracovný veľtrh do Trenčína.

Prvý deň veľtrhu pracovných príležitostí Job Forum 2013 prilákal na trenčianske výstavisko Expo Center záujemcov o prácu nielen z Trenčína, ale z celého Trenčianskeho kraja. Povedala to manažérka veľtrhu Dominika Sulová.

 

"Mnoho ľudí chodilo už aj s pripravenými životopismi, zaujímali sa u firiem o ponúkané pracovné príležitosti, v sprievodnom programe si vypočuli prednášky od odborníkov. Niektorí si nechali poradiť, ako napísať životopis, motivačný list, otestovali si jazykové znalosti," priblížila Sulová s tým, že veľtrh pokračuje aj v piatok.

Podľa PR manažérky spoločnosti Expo Center Ivany Ridékyovej, veľtrh má pomôcť záujemcom o získanie zamestnania bez ohľadu na vek, vzdelanie a pracovné skúsenosti. Ponúka možnosť testovania jazykových znalostí uchádzačov o prácu, poradenstvo týkajúce sa vyhľadávania práce na internete, integrovaný systém typových pozícií, tipy ako správne napísať životopis a motivačný list, možnosti pre absolventov na trhu práce, možnosti založenia živností či vzdelávania v každom veku.

"Nad odbornou úrovňou veľtrhu dohliada Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR a odborní garanti – Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Trenčín, Inštitút zamestnanosti, Slovenský živnostenský zväz a Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne," priblížila Ridékyová.

Veľtrh práce sa koná v areáli výstaviska EXPO CENTER v Trenčíne. V piatok 15. novembra ho môžu návštevníci navštíviť do 15.00 hod. Súbežne s veľtrhom Job Forum sa pod záštitou ministra školstva SR Dušana Čaploviča na trenčianskom výstavisku uskutoční 15. ročník výstavy stredných škôl všetkých odborov Stredoškolák. Vstup na veľtrh Job Forum i výstavu Stredoškolák je pre verejnosť bezplatný.

Viac o téme: Forum Veľtrh Domáce Trenčín Hľadanie Práce Trenčiansky Kraj Job
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy