Slovenskí zamestnávatelia sú nezastaviteľní

Projekt poskytuje jedinečnú príležitosť pre každú spoločnosť prezentovať sa v pozitívnom svetle.Projekt poskytuje jedinečnú príležitosť pre každú spoločnosť prezentovať sa v pozitívnom svetle. Zdroj: photl.com

Zamestnávatelia by mali v blízkej budúcnosti predstaviť svojim zamestnancom program zameraný na odvykanie od farčenia.

Kampaň Európskej komisie zameraná na odvykanie od fajčenia s názvom Exfajčiari sú nezastaviteľní, prichádza na Slovensko s novým podnetom. Chce sa zamerať na zamestnávateľov, aby predstavili svojim zamestnancom účinný a nenásilný program ako prestať fajčiť. Iniciatíva tak nesie názov Slovenskí zamestnávatelia sú nezastaviteľní.

Kampaň oficiálne podporuje Združenie pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov a odbornú záštitu nad ním má Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení SR.

"Iniciatívu sme sa rozhodli podporiť preto, že je jej cieľom zapojiť firmy do šírenia myšlienky zdravého životného štýlu bez fajčenia," priblížila prezidentka ZRRĽZ Anna Hudáková.

Doposiaľ bolo s výzvou zapojiť sa do kampane oslovených takmer 200 zamestnávateľov zo všetkých regiónov a tiež aj vybrané obchodné komory pôsobiace na Slovensku.

"Iniciatíva Slovenskí zamestnávatelia sú nezastaviteľní poskytuje jedinečnú príležitosť pre každú spoločnosť prezentovať sa v pozitívnom svetle svojim zamestnancom a zároveň sa predstaviť širokej verejnosti ako zodpovedný zamestnávateľ," skonštatoval generálny sekretár AZZZ SR Oto Nevický.
 

Viac o téme: Domáce Program Farčenie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy