Káva môže odhaliť, aký ste typ spolupracovníka

Káva o vás môže prezradiť, aký ste typ spolupracovníka.Káva o vás môže prezradiť, aký ste typ spolupracovníka. Zdroj: photl.com

Káva na pracovisku je jeden z benefitov, ktoré poskytuje zamestnávateľ svojim zamestnancov vo väčšine firiem. Pitie kávy na pracovisku môže byť veľmi účelné z hľadiska psychického naladenia tímu. V prípade, ak do šálky kávy prihodíte kocku cukru, znižujete sa agresivitu po psychicky náročnom pracovnom dni plnom stresu.

Čo však o vás prezradia jednotlivé druhy kávových nápojov?

Karamelové macchiato
Hovorí sa, že kto pije karamelové macchiato sa považuje za príjemného a radostného človeka, ktorý však nevie správne vyjednávať. Často sa cíti pod tlakom silnejších osôb, býva náchylný k stresu a nepríjemný pocit mu zviera guča v hrdle.

Chai latte s espressom
Pracovník, ktorý si objedná tento druh kávy je považovaný za komplikovanú osobu. Označili ho ním jeho kolegovia. Príprava tohto nápoja je totižto náročnejšia v porovnaní s prípravou obyčajného espressa.

Káva v keramickom hrnčeku
Kolega, ktorý si z domu prinesie kávu je čisto pragmatický človek. Väčšinou vykonáva analytické profesie alebo profesiu účtovníka.

Dvojité espresso
Zamestnanec, ktorý pije dvojitú kávu má väčšinou problém vstať skoro ráno do práce, ale ak sa správne naštartuje, beží priamo za svojim cieľom aj cez "murovanú stenu".

Organická a fair trade káva
Človek, ktorý nedá dopustiť na tento typ kávy je zástancom správnej etikety. Zároveň je to zamestnanec, ktorý sa vďaka svojim kontaktom dopracuje v kariére čo najvyššie.

Caffe Latte
Caffe Latte je jeden z najobľúbenejších kávových nápojov. Niet preto divu, že hneď pri prvej známe tlaku siaha väčšina zamestnancov po tej káve.

Viac o téme: Káva Zamestnanec Spolupracovník
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: wetfeet.com; ami

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy