Pozvánka pre všetkých, ktorí manažujú ľudí

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Ako firmy prispievajú k príprave budúcich zamestnancov? Ako je možné riadiť výkonnosť, motiváciu a angažovanosť talentov? Čo je nové v oblasti rozvoja ľudských zdrojov? Odpovede na tieto otázky sa dozviete na konferencii Rozvoj ľudských zdrojov.

HR Development Academy pre vás aj tento rok naplánovala už 6. ročník konferencie Rozvoj ľudských zdrojov (19. – 20.3. 2015), ktorá bude svojim programom nadväzovať na partnerské podujatie Jarný seminár HR Gold. Medzi spíkrami opäť privítame významné osobnosti z prostredia vrcholového manažmentu, ktoré sa podelia o svoje cenné skúsenosti v oblasti HR.

Tému „Ako firmy prispievajú k príprave budúcich zamestnancov?" otvorí Gabriel Galgóci, generálny riaditeľ AT&T na Slovensku, spolu so svojou kolegyňou, Máriou Grežďovou, riaditeľkou ľudských zdrojov AT&T Slovakia. Vo svojom príspevku sa budú venovať mentoringu študentov stredných škôl, s cieľom pripraviť ich na správny výber kariérnej cesty, ktorý spoločnosť AT&T realizuje. Príspevkom na tému duálneho vzdelávania z odlišnej perspektívy bude pokračovať Peter Chudoba, riaditeľ spoločnosti Miba Steeltec, ktorý prezentuje pilotný projekt jedinečného prepojenia fungovania závodov MIBA na školský vzdelávací systém. O tom, či sa jedného dňa „dotiahneme“ na lídrov duálneho vzdelávania v Nemecku či Rakúsku budete môcť polemizovať s pánom Galgócim a  Chudobom v panelovej  diskusii.

"Čo nové v oblasti rozvoja ľudských zdrojov?“ bude predmetom 2. bloku konferencie. S myšlienkou strategického riadenia výkonnosti v spoločnosti Tatra banka vystúpi riaditeľ ľudských zdrojov Branislav Vargic, ktorý zastáva aj funkciu riaditeľa Združenia pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov, HR Comm – odborného partnera konferencie. S témou zvyšovania angažovanosti, a to bez zvyšovania dodatočných nákladov, nadviaže HR manažér Matej Šemšej, prezentáciou originálneho projektu, ktorý úspešne funguje v spoločnosti Oracle.

Dlhodobú účinnosť programu rozvoja talentov v organizácií Slovenská Sporiteľňa otvorí Janka Steckerová, manažér pre vzdelávanie a rozvoj. 2. blok uzavrie svojim príspevkom sympatický Filip Brodan, generálny riditeľ, Engage Hill. Na témy riadenie výkonnosti, motivácia, angažovanosť a príprava talentov budeme diskutovať v panelovej diskusii s ďalšími účastníkmi, Elenou Lisou, HR manažérkou zo spoločnosti UPC Broadband Slovakia, Danou Miňovou, CHRO, zo Sveta zdravia a Angelikou Mikocziovou, vedúcou oddelenia riadenia ľudských zdrojov  OTP banky.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstock.com

Konferencia bude pokračovať v piatok, doobednými workshopmi s Filipom Brodanom, Vladislavom Leškom, Denisou Zlevskou a Jaroslavom Simonom. Viac o programe konferencie nájdete na webovej stránke www.hrda.sk.

Príhlasiť sa stále môžete registráciou na webovej stránke konferencie alebo prostredníctvom portálu predpredaj.sk.

Konferencia by sa nemohla organizovať bez podpory partnerov: Excellent Training, iw.sk, APPEL COUNSELLING, Marella, Belemit, a Autopolis. Podujatie mediálne podporili: Wolters Kluver, TASR, education.sk, Kariéra.sk, UPC Broadband Slovakia a spoločnosť progressLetter.

Viac o téme: Konferencia Ľudské zdroje HR HRDA Rozvoj ľudských zdrojov
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy