Chcete zvýšiť svoje šance na lepšie pracovné miesto? Tieto slovenské online kurzy sa oplatí absolvovať

Súčasná doba neustále napreduje a už dávno neplatí, že nám stačia znalosti, ktoré nadobudneme počas štúdia v škole. Svoje vedomosti by ste mali zdokonaľovať aj naďalej. Práve vďaka tomu zvýšite svoje šance na úspech a získanie lepšieho pracovného miesta. Dôležité je chcieť sa odlíšiť od priemeru a ostatných ľudí.

 

Na zvyšovanie svojej kvalifikácie môžete prečítať rôzne knihy, prípadne absolvovať nejaké kurzy, ktoré sú veľmi obľúbené. Na niektorých weboch ich nájdete dokonca aj zadarmo, ostatné si budete musieť zaplatiť. Budete však mať istotu, že vás lekciami prevedú skúsení lektori. Vybrali sme pre vás 6 platforiem, na ktorých nájdete rôzne kurzy v slovenskom jazyku a máme pre vás aj bonusový tip v angličtine. 

 

Digitálna garáž

Ak sa pohybujete vo svete online marketingu, kurz Digitálna garáž od Google by mal byť samozrejmosťou. Je bezplatný a získate v ňom základy digitálneho marketingu, vďaka ktorým môžete naštartovať svoje podnikanie alebo kariéru. Po úspešnom absolvovaní získate aj certifikát, ktorý si môžete pridať do svojho životopisu.  

 

Skillmea

Tento web môžete poznať aj pod predošlým názvom Learn2Code. Kurzy sú rozdelené do viacerých kategórií ako programovanie, dizajn, marketing, foto a video, Office a ďalšie. Zopár kurzov je dostupných aj zadarmo, ostatné si môžete zakúpiť za pár desiatok eur. Prípadne využite výhodné predplatné, vďaka ktorému získate prístup do všetkých kurzov. 

 

Digitálna Univerzita

Digitálna Univerzita je inovatívny vzdelávací projekt Digital Marketing Clubu, ktorý sa špecializuje na profesionálne vzdelávanie študentov, marketérov a podnikateľov v oblasti online marketingu. *Záujemcovia tiež môžu absolvovať MBA štúdium, v ktorom si zlepšia svoje manažérske a leadership zručnosti vďaka interaktívnym a praktickým workshopom. Digitálna Univerzita ponúka jednu z najkvalitnejších foriem vzdelávania na našom trhu. Počas štúdia získate cenné rady a skúsenosti od až 32 špecialistov z praxe.*

 

IT Learning

Ak sa chcete zdokonaliť v Microsoft Office, Exceli, grafike, programovaní, WordPresse alebo celkovo v online marketingu, vyskúšajte aj tieto kurzy. Ceny sa pohybujú od desiatok po stovky eur, no k dispozícii sú aj výhodnejšie balíčky. Niektoré kurzy môžete absolvovať aj osobne. 

 

Seduo

Chcete sa zdokonaliť v komunikácii, vedení, produktivite, osobnom rozvoji, projektovom riadení či v jazykoch? Na platforme Seduo nájdete množstvo zaujímavých kurzov. Niektoré sú bezplatné, iné vás vyjdú pár desiatok eur. Vyberte si presne tú oblasť, na ktorej chcete popracovať najviac, prípadne sa začnite učiť niečo úplne nové. 

 

Jaspis kurzy účtovníctva

Ak by ste sa chceli zamestnať v oblasti účtovníctva, daní, miezd či personalistiky, rozhodne neprehliadnite túto stránku. Základy získate bezplatne, no podrobnejšie informácie sú trochu nákladnejšie. V týchto oblastiach sa ale neustále menia zákony a nové pravidlá, preto je zdokonaľovanie nevyhnutné. 

 

VITA (Virtual IT Academy)

Nájdete tu kurzy zamerané na programovanie, databázy, marketing, tvorbu webových stránok, grafiku, manažment a ďalšie oblasti. Ceny sú rôzne a závisia aj od toho, či ste začiatočník alebo pokročilý. Taktiež je k dispozícii aj ročné predplatné s prístupom do všetkých kurzov. 

 

Bonusový tip: Coursera

Ak ovládate anglický jazyk, na stránke Coursera nájdete stovky bezplatných kurzov zameraných na rôzne oblasti. Niektoré sú dostupné aj s českými titulkami. Dôležité je urobiť si čas a postupne si nimi prechádzať. Rozhodne si čítajte aj recenzie, vďaka ktorým môžete nájsť tie najkvalitnejšie kurzy. 

*Reklamná zmienka*

Viac o téme: Kurzy Kariérny rast Vzedlávanie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, Andrea Kršková

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy