Ako uspieť na trhu práce a získať lepší život? Inšpirujte sa viac ako 15 skúsenými spíkrami na Kariéra EXPO Bratislava

Už 11. októbra 2023 odštartuje ďalšie podujatie Kariéra EXPO. Po vydarených pracovných veľtrhoch v Nitre a v Košiciach sa tento raz uvidíme v Starej tržnici v hlavnom meste. Pre absolventov, uchádzačov o prácu, ale aj pre ostatných návštevníkov je pripravených viac ako 50 vystavovateľov z rôznych oblastí. Tí predstavia svoje pracovné príležitosti, spomedzi ktorých si možno vyberiete tú dokonalú ponuku práve pre vás. Okrem toho sa môžete tešiť na bohatý sprievodný program, ktorý zahŕňa prednášky známych, úspešných a výnimočných spíkrov.

Viac ako 15 spíkrov na dvoch veľkých pódiach vám odovzdá svoje celoživotné skúsenosti a naučia vás, ako uspieť nielen na trhu práce, ale aj celkovo v živote.

Slávnostné oficiálne otvorenie prebehne o 10. hodine na hlavnom Billa Stage. Vstup do priestorov Starej tržnice ale bude možný už od deviatej hodiny, aby ste sa mohli porozhliadať a zistiť, čo všetko je pre vás pripravené.

Na hlavnom pódiu sa predstavia známi influenceri, ale aj odborníci z rôznych oblastí

Chcete zlepšiť svoju finančnú gramotnosť a naučiť sa správne narábať s peniazmi tak, aby vám na konci mesiaca aj niečo zostalo? Milan Janáček a Ivan Koleno z Financopedie vám prezradia užitočné tipy, ktoré môžete ihneď aplikovať do svojho života. Ak sa chcete mať dobre, nemali by ste vynechať ani prednášku Tomáša Janeka o tom, že kľúčom k úspechu je naučiť sa robiť jednu vec poriadne. Túto myšlienku podporí aj reálnymi príbehmi ľudí, ktorí vzali svoj život do vlastných rúk.

V súčasnosti sa čoraz viac pracujúcich ľudí snaží o udržanie work life balance. O rovnováhe medzi pracovným a osobným životom porozpráva riaditeľ športovej televízie JOJ Šport Roman Neuschl, podľa ktorého je najefektívnejším nástrojom na sebarealizáciu šport.

Obávate sa toho, že nás umelá inteligencia začne ovládať a stovky ľudí kvôli nej prídu o prácu? Digitálny marketér a zakladateľ PS:Digital Peter Šebo prezradí, akú revolúcia urobila AI v marketingu a ako z nej vyťažiť čo najviac. A ak sa chcete v marketingovom svete zviditeľniť ešte viac, nemali by ste podceňovať ani sociálnu sieť LinkedIn. Ako funguje jej algoritmus, aký obsah zaujme najviac a kto sú najvplyvnejšie osobnosti na LinkedIn? To všetko objasní produktový riaditeľ Ján Stareček.

Tešiť sa môžete aj na troch známych influencerov, ktorých môžete poznať najmä zo sociálnych sietí. Tomáš Fabiny z profilu TravelAlvaro vás naučí, ako cestovať na vlastnú päsť a lacnejšie bez toho, aby ste museli využívať služby cestovných kancelárií. Klaudia Rusnák, známa ako “helloklaudi” porozpráva nielen o svojich úspechoch, ale aj o tom, ako vás rôzne zručnosti obohatia. Prečo si myslí, že je dobré mať znalosti z rôznych oblastí než sa zamerať len na jednu konkrétnu? A o záverečnú prednášku sa postará Peter Altof, ktorého ľudia poznajú skôr pod umeleckým menom Expl0ited. Porozpráva nám aj o tom, ako sa dá zaujať po 12 rokoch aktívnej tvorby a ako sa pritom stále baviť.

Vďaka Kariéra IT & Skills Stage zistíte, ako uspieť na trhu práce

Ako sa zviditeľniť na trhu práce? Po akých zručnostiach a schopnostiach je najväčší dopyt? Akým chybám sa treba v procese náboru vyhnúť? Toto a ešte viac prezradí Monika Kollárová z CPL Jobs, ktorá dlhé roky získavala skúsenosti aj v zahraničí. O tom, ako sa zmenil celý náborový proces a aké sú najmodernejšie prístupy, sa môžete dozvedieť od Natálie Vedejovej, expertky na hodnotenie a rozvoj zamestnancov. Viete, prečo stále viac firiem siaha po psychodiagnostike? Aj na to nájdete odpoveď na jej prednáške.

Prečo je výzor dôležitý a ako si vybudovať svoju osobnú značku na pracovnom trhu? O personálnom brandingu a o tom, aké kanály používať na sebapropagáciu sa dozviete až v dvoch prednáškach. Svoje skúsenosti z praxe odovzdá konzultantka Jana Schochmann a profesionálna koučka Zuzana Hanusková, ktorá navyše objasní aj to, prečo je koučing skvelým nástrojom pri budovaní osobného brandingu.

Kompletný program s prehľadom spíkrov nájdete aj na Kariéra EXPO.

Nepremeškajte príležitosť na zmenu svojho života k lepšiemu. Spoznajte TOP zamestnávateľov v regióne a získajte cenné informácie počas celodenného sprievodného programu. Tešíme sa na vás už 11. októbra 2023 v Starej tržnici v Bratislave.

Vstup na podujatie Kariéra EXPO je zadarmo. Stačí sa zaregistrovať.

Viac o téme: EXPO Kariéra Spíker Kariéra EXPO Spíkri
  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy