Hľadáte správny dôvod k zmene kariéry? Inšpirujte sa viac ako 18 spíkrami na Kariéra EXPO Bratislava

Už 11. októbra 2022 vás všetkých očakávame na Kariéra EXPO v Starej tržnici v Bratislave. Tešiť sa môžete celkovo na 60 vystavovateľov s lákavými pracovnými príležitosťami pre skúsených pracovníkov ale aj čerstvých absolventov. Aj tentoraz sme pre vás prichystali bohatý sprievodný program. Stretnite sa s výnimočnými osobnosťami a príďte si vypočuť ich inšpiratívne príbehy, ako sa stať úspešnými.

Viac ako 18 spíkrov na 3 veľkých pódiách vás presvedčí o tom, že len vy sami môžete byť strojcom svojho šťastia.

Hlavné pódium privíta nielen mediálne známe osobnosti, ale aj množstvo expertov v rôznych odvetviach

Túžite po úspechu? Začnite veriť na náhody. Ako sa chopiť šance a využiť ju vo svoj prospech vám podľa vlastnej skúsenosti predstaví známy moderátor Vladimír Voštinár. Poznáte ju nielen z televiznej obrazovky, ale aj socialnych sieti, hovorime o herecke a influencerke Zuzana Vačková sa rada podelí o svoju vášeň k životu a poradí vám, ako využiť možnosti nových médií a presláviť sa vďaka svojim názorom. Maroš Molnár profesionálny tréner a moderátor Extrémnych premien vás presvedčí o tom, že v úspech treba v prvom rade veriť a každý si zaslúži druhú šancu na nový začiatok. Základom je však tvrdá drina a pevné odhodlanie. Miňo Kerekeš a jeho cesta z malého Slovenska na veľké svetové pódiá je príkladom, že ak chcete umenie ukázať, musíte ho vedieť v prvom rade predať. 

Za cestou úspechom vás prevedú aj ďalší naši hostia. Ako sa prepracovať od zábavy k úspechu sa dozviete od adminov ZOMRI, ktorí prezradia aj svoje plány do budúcnosti. Viete čo je v pracovnom živote dôležité, ak chcete kariérne rásť? Denis Kováč zakladateľ projektu Mozgová atletika vám vysvetlí, ako súvisí (dis)komfort s plnohodnotným životom a hľadaním práce. Ján Cifra porozpráva o tom, prečo je dôležité stáť na pevných základoch a ako sa môže každý z nás dopracovať k úspechu.

Nemusíte zaspávať s knihami od Stephena Hawkinga na nočnom stolíku, aby ste prišli na chuť vede. O tom ako si zamilovať vedu a využiť ju v bežnom živote budú prednášky od Juliána Gerharta zakladateľa vzdelávacieho projektu Zmudri.sk a Samuela Kováčika známeho ako Vedátor.

Zaujímate sa o aktuálne dianie? Jakub Filo, ostrieľaný novinár vám rozpovie, aký dopad má digitálny vek na serióznosť a pravdivosť zverejnených správ. Stretnite Linkedin experta Mikiho Plichtu, produkčnú rannej show Hemendex Lenku Ďurišovú a ďalších, ktorých inšpiratívne príbehy môžu byť začiatkom vašej novej kariérnej cesty.

Zaujali vás naši hostia? Spoznajte bližšie všetkých našich spíkrov na KariéraEXPO.

Navštívte náš Kariéra skill stage a zistite na vlastnej koži na čo máte!

Ako uspieť na pracovnom trhu a presadiť sa vo veľkom konkurenčnom boji? Prečo netreba podceňovať samotnú prípravu na pohovor a akým chybám sa vyvarovať? Poznáte schopnosti a zručnosti, po ktorých je na trhu najväčší dopyt? Je kreatívne myslenie naozaj zručnosť, ktorou disponuje každý človek? Viete klásť tie správne otázky? Ako dokáže ovplyvniť koučing vašu kariéru? Čo si môžete predstaviť pod tajomným pojmom „pracovná psychodiagnostika“? Aj to vám prezradia naši hostia, svetom ostrieľaná teamleaderka, skúsený marketér, HR odborníčka, či inšpiratívne koučky a lektorky z oblasti vzdelávania a sebarozvoja.

Michal Šoltés psychológ a tréner komunikačných zručností vás naučí odolať rôznym manipulatívnym technikám, ktoré si budete môcť dokonca aj vyskúšať.

Pokiaľ sa pohrávate s myšlienkou založenia vlastného Startup-u, tak si nenechajte ujsť prednášku o finančnej gramotnosti, kde sa dozviete od Petra Pašeka, ako dokáže na prvý pohľad obyčajná znalosť čítania bankového výpisu, ovplyvniť úspešné smerovanie vášho podnikania.

IT Stage - Macrosoft preverí vaše vedomosti z oblasti informačných technológií

Nenechajte sa zaskočiť ani tým najzáludnejším zadaním vo Worde či Exceli a dokážte svoje kvality na pohovore. Zahviezdite trefnou Power pointovou prezentáciou podľa najnovších trendov, alebo si vyskúšajte úpravu fotiek vo Photoshope pod vedením expertov z IT segmentu.

Nikdy nie je neskoro nájsť tu správnu motiváciu, začať so vzdelávaním a spraviť prvý krok k zmene zamestnania, ktoré môže byť novým začiatkom etapy vášho života.  

Vstup na podujatie je zadarmo.

Podujatie Kariéra EXPO je organizované s podporou Ústredia práce, sociálnych veci a rodiny.

ZAREGISTRUJTE SA

Stretnete nielen TOP zamestnávateľov v regióne, ale získate aj šancu vyhrať nové Apple Watch SE.

Viac o téme: Kariéra Pracovné príležitosti Kariéra EXPO
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED, Foto: RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy