Ako bude vyzerať práca v budúcnosti a ako sa zo slovenskej firmy stala svetová? Dozviete sa už 3. júla

Pandémia koronavírusu výrazne obmedzila spoločenský aj pracovný život. Prestávku si tak muselo dať aj obľúbené HR podujatie Raňajky s Kariérou. Keďže sa však situácia zlepšuje, tím Kariéra.sk s prípravou HR Raňajok znova pokračuje. Najbližšie sa uvidíme už 3. júla. Na čo sa môžu hostia tešiť?

Program júlových Raňajok je naplnený na maximum. Ani na najbližších Raňajkách s Kariérou nebudú chýbať kvalitní spíkri, odborníci z branže, ktorí si pre hostí pripravili množstvo zaujímavých a zároveň aj prínosných informácií. A keďže je dôležité nestratiť obozrenosť, hostia si môžu byť istí dodržaním všetkých bezpečnostných opatrení. Samozrejmosťou je dezinfekcia rúk, rozostupy stolov aj nosenie rúšok.

Program júlových Raňajok s Kariérou

Ako prvá so svojou prezentáciou vystúpi Daniela Krížiková, Managing director, senior lektorka, konzultantka a koučka zo spoločnosti Image Lab, ktorá prezradí niečo z budúcnosti; konkrétne povie, ako sa mení a zmení naše pracovné prostredie, leadership aj spolupráca. 

Na Raňajkách s Kariérou sa bude hovoriť aj o novinkách pracovného portálu Kariéra.sk. Príďte si vypočuť, čo všetko robí a pripravuje tím Kariéra.sk pre spokojnosť svojich klientov a akými novými možnosťami im chce uľahčiť nábor nových zamestnancov.

Po dvoch prezentáciách a krátkej prestávke si mikrofón zoberie do rúk Matúš Horváth, Head of People Operations zo spoločnosti Slido. Chcete sa dozvedieť, aké tri veci sa naučili pri budovaní svetovej spoločnosti, ktorá pochádza zo Slovenska? My sa už teraz tešíme na ich príbeh.

Na Raňajkách s Kariérou môžete byť aj vy

Zaujal vás program júlových Raňajok? Radi by ste si vypočuli prednášky našich spíkrov? Môžete byť pri tom. Stačí sa nahlásiť cez formulár na stránke www.ranajkyskarierou.sk. Pozor, počet miest je obmedzený, za spločnosť sa môžu nahlásiť iba dve osoby, preto sa s rezervovaním vášho miesta poponáhľajte.

Ako bude vyzerať práca Galéria fotiek (3)

Podujatie Raňajky s Kariérou je pravidelne organizované od roku 2016. Je určené pre HR komunitu, témy spíkrov sa venujú primárne oblasti ľudských zdrojov. Raňajky s Kariérou sú zároveň miestom pre networking, kde si HR manažéri navzájom vymieňajú svoje skúsenosti a know-how.

Doteraz na podujatiach vystúpili spoločnosti ako Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, Powercoaching, Mindworx, Yanfeng Automotive Interiors, Crown Becam Slovakia, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi, kouč Ján Dubnička, špecialista na psychopatiu Daniel Tůma, ale aj odborníčka na neverbálnu komunikáciu Nora Lauková. Raňajky s Kariérou organizuje pracovný portál Kariéra.sk.

Viac o téme: Ranajky s karierou HR podujatie HR event Pre personalistov
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: Kariera.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy