Voľné pracovné pozície na Slovensku i v zahraničí: Zarábajte 1500 až 2890 eur

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 1600 eur a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 2000 eur. Ste pripravený na zmenu? Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Ponúkaný plat: 2000 EUR

Miesto práce: Bratislava

Cieľom tejto pozície je vyškoliť špičkových manažérov/špičkové manažérky počas 18-mesačného komplexného zapracovania. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1600 – 2000 EUR

Miesto práce: Brno

Stavebná spoločnosť BS - IMEX, spol. s r.o. hľadá šikovných kolegov na výstavbu kanalizácií a komunikácií. Zamestnávateľ vám poskytne ubytovanie zadarmo. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk. 

Ponúkaný plat: 1760 - 1820 EUR

Miesto práce: Bratislava

Bratislavský Mešťanský Pivovar, ktorý opäť otvorí brány svojej prevádzky hľadá nových kolegov na pozíciu Kuchár. Náplňou práce je príprava jedál podľa jedálneho lístka. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1500 – 2000 EUR

Miesto práce: Nemecko

Rozprávate nemecky a chcete túto reč denne používať v práci? Máte veľké srdce a pochopenie pre ľudí, ktorí potrebujú opatrovateľskú starostlivosť? Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1600 EUR

Miesto práce: Bratislava

Vašou pracovnou náplňou bude evidencia a účtovanie prijatých faktúr, príprava interných dokladov, účtovanie bankových výpisov a príprava platobných poukazov. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2000 – 2500 EUR

Miesto práce: Liptovský Mikuláš

Medzi hlavné úlohy patrí vedenie strojového parku na výrobu komponentov a výroba kompletných nástrojov, odborné riadenie zamestnancov a zodpovednosť za stroje a podnikové prostriedky. Prečítajte si o nej viac na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2890 EUR

Miesto práce: Bratislava

Skvelá príležitosť pracovať pre švédsku farmaceutickú spoločnosť. Zamestnávateľ vám ponúkne skvelý plat, balík bonusov a zaujímavú prácu s možnosťou osobného rastu. Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1 800 EUR

Miesto práce: Bratislavský kraj

Vašou pracovnou náplňou bude riadenie predaja a propagácie, pravidelné osobné jednanie s najväčšími partnermi a uzatváranie zmlúv so zákazníkmi. Hodíte sa na túto pozíciu? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Peniaze Práca Plat Pozície Ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy