Chcete lepšie vzdelanie, plat alebo povýšenie? Toto je rýchly spôsob, ako to dosiahnuť

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Nie ste spokojný s vašim doterajším vzdelaním, platom či pracovnou pozíciou? Máte vyššie ciele a cesta k ich splneniu vedie cez postgraduálne vzdelávanie? Zvážte moderné online štúdium, na konci na vás čaká vysnívaný titul MBA.

Master of Business Administration (MBA) je prestížny titul, ktorý absolventom otvára úplne nové možnosti profesijného pôsobenia. Štúdium tohto postgraduálneho programu je určené hlavne osobám, ktoré pôsobia (alebo chcú pôsobiť) v strednom či vyššom manažmente. Aj napriek tomu, že sa mnoho študentov domnieva, že titul MBA získajú iba na zahraničných univerzitách, opak je pravdou. MBA získate tiež na jednej z našich škôl s medzinárodnou  pôsobnosťou, ktorá nesie názov European School of Business & Management SE. Na nasledujúcich riadkoch vás zoznámime s prednosťami tejto prestížnej inštitúcie, ale aj s podmienkami získania uznávaného titulu MBA.

V čom sa European School of Business & Management SE odlišuje od iných?

Medzinárodná škola European School of Business & Management (v skratke ESBM) vychádza z mnohoročných skúseností prestížnych zahraničných univerzít a Oxfordského systému výučby. Tento štýl výučby sa na rozdiel od toho kontinuálneho líši hneď z niekoľkých hľadísk. Nielen, že študenti rozvíjajú hlavne svoje logické schopnosti a zručnosti, tiež prechádzajú názornou demonštráciou skúseností v praxi. Okrem toho si môžu zostaviť svoj vlastný študijný plán a študovať prakticky kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Začnite štúdium MBA ihneď

Ak máte záujem o štúdium MBA na medzinárodnej škole ESBM, môžete tak urobiť bez zbytočných prieťahov prakticky okamžite. Prihlášku k štúdiu podáte online prostredníctvom oficiálnych webových stránok úplne zadarmo a po uhradení školného môžete začať študovať. Taktiež môžete využiť špeciálne akcie a zľavy, vďaka ktorým získate zvýhodnenú cenu štúdia. Pozor, ponuka je časovo obmedzená, preto so štúdiom zbytočne neotáľajte.

Podmienkou prijatia je ukončené vysokoškolské vzdelanie aspoň na bakalárskom stupni, poprípade ukončené profesijné vzdelanie v programe BBA, alebo preukázateľne doložená prax v riadiacej pozícii.

A pamätajte! Titul MBA Vám môže otvoriť nové možnosti pôsobenia nielen u nás, ale hlavne na zahraničnom poli.

Viac o téme: Vzdelanie Online Štúdium Plat Lepší MBA
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy