Hľadáte nenáročnú a zaujímavú prácu v automobilovom priemysle? Získajte ju od nového roka!

Aj vás láka práca v automobilovom priemysle ale vzdelanie alebo prax Vám chýba? Nemusíte zúfať a prijať náročnú prácu na pozícii operátora výroby. Pracujte ako kontrolór kvality!

V súčasnosti je na Slovensku automobilový priemysel veľmi významným priemyselným sektorom hospodárstva Slovenskej republiky. O jeho progresívnom náraste svedčí aj rekord z minulého roka, keď bolo vyrobených viac než milión kusov automobilov. Počet pracujúcich ľudí v automobilovom segmente je viac než 110 000 a počet pracovných miest v ňom naďalej rastie. To je dôvod, prečo si v dnešnej dobe uchádzači o prácu môžu doslova vyberať z množstva spoločností poskytujúcich prácu v ňom. Poďte si vybrať prácu, ktorá je zaujímavá a fyzicky vás nezaťaží.

Ste ideálny kandidát?

Hovoria o vás, že váš prístup k práci je ukážkovo zodpovedný? V tom prípade máte určite radi svoje veci pod kontrolou, a to je plusom pre túto prácu. Ak máte veľký zmysel pre detail, pracujete precízne a vidíte výborne, aj s okuliarmi, ste ideálny kandidát na pozíciu kontrolór kvality. V čom jeho činnosť spočíva? Poďme si to vysvetliť prakticky.

Denne cestujete autom do práce. Ráno na semafore použijete brzdy, autosedačku si upravíte podľa toho, či šoférujete Vy, alebo Váš partner a stierač Vám šikovne vyčistí sklá, aby ste dobre videli. Predstavte si ale, že by tieto časti auta nefungovali. Radšej nie. A to sme vymenovali len tri komponenty. Počet dielov, z ktorých je zložené auto je niekoľko tisíc a všetky sú rovnako dôležité. Kontrolóri kvality priamo svojou manuálnou, vizuálnou ale aj akustickou kontrolou zabezpečujú, aby každý komponent v aute fungoval stopercentne. Kontrolujú, či sa na dieloch nevyskytujú chyby a pracujú často pomocou meracích prístrojov. Muži aj ženy, starší aj mladší. Vďaka ich 100% kontrole my všetci jazdíme bezpečne, vozíme sa komfortne a hlavne nám veci vydržia čím dlhšie. A pri kúpe auta je to viac ako žiadané.

Zodpovedná činnosť, ktorá skvalitňuje naše životy

Zaujímavé, že? Zaujala vás táto zodpovedná činnosť? Chceli by ste si zarábať prácou, ktorou sa spolupodieľate na skvalitnení životov nás všetkých? Máme pre vás pár zaručených ponúk v spoločnosti, ktorá pozíciu kontrolóra kvality obsadzuje už 12 rokov.

Spoločnosť Exact Systems s.r.o. sa špecializuje na poskytovanie služieb vizuálnej kontroly komponentov už v 12 krajinách. Spolupracuje s výrobcami a dodávateľmi automobilových dielov a má množstvo voľných miest v rámci celého Slovenska ako napríklad v Lozorne, v Malackách, v Kysuckom Novom Meste, v Bánovciach nad Bebravou, v Dubnici nad Váhom a v mnohých iných mestách.

Generálny riaditeľ slovenskej a českej pobočky Exact Systems s.r.o. Mgr. Radovan Meleš, MBA uvádza, že 100 % kontrola kvality by nemohla byť bez kvalitných ľudí. Zároveň ho teší, že možnosť kariérneho rastu využilo viacero šikovných kontrolórov kvality, z ktorých vzišli úspešní tímlídri alebo koordinátori.

Režisér John Lasseter raz povedal: „Kvalita je najlepší biznis plán.“ A zamestnanci v Exact Systems s.r.o. sa ho podľa riaditeľa pobočiek snažia plniť.

Chcete ho vytvárať s nimi? Tak reagujte na niektorú z ich ponúk, všetky si môžete pozrieť tu.

Ak ste ochotní za prácou vycestovať, na ponuku v okolí Bratislavy s možnosťou ubytovania môžete reagovať tu.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Miesta Voľné Prácu Automobilke Automobilovom Priemysle
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok
Staršie správy
Staršie správy