Chcete pracovať v zahraničí? Tieto pozície sú voľné, pozrite si, koľko zarobíte

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Povedali ste si, že sa vám už nechce pracovať za slovenské platy? Máte možnosť zarobiť si viac. Ak vám nerobí problém odcestovať do zahraničia, máme pre vás niekoľko zaujímavých pracovných ponúk z Rakúska, Anglicka, Nemecka či Holandska. Pozrite si, akých zamestnancov zahraniční zamestnávatelia hľadajú a akú mzdu im ponúkajú.

 

 

  • Pracovníci do Rakúska
    Miesto výkonu práce: Rakúsko
    Ponúkaný plat: 1 150 – 2 330 eur
    Ak si hľadáte prácu vo výrobe, ako pomocná sila v kuchyni, prípadne by ste radi pracovali v hotelierstve či ako opatrovateľ detí a seniorov, určite si pozrite túto pracovnú ponuku. Tento zamestnávateľ hľadá rozličných pracovníkov, ktorým ponúka okrem slušnej výplaty aj dopravu a ubytovanie. Požaduje stredoškolské vzdelanie aj bez maturity a začiatočnícku úroveň nemčiny.
     
  • Geodet, zememerač
    Miesto výkonu práce: Írsko, Veľká Británia
    Ponúkaný plat: 2 500 – 3 500 eur
    Ak ste kvalifikovaný geodet/zememerač, ponúkame vám príležitosť stať sa súčasťou spoločnosti zaoberajúcej sa pozemným i podzemným zameriavaním, mapovaním a prieskumom pre prípravu stavebných prác. Vašou náplňou práce bude topografické zameriavanie, taktiež zameriavanie a zisťovanie podzemných sietí. Pozrite sa, s akými nástrojmi budete pracovať. Čo všetko od úspešného kandidáta požadujú, zistíte tu.
     
  • Elektrikár
    Miesto výkonu práce: Nemecko
    Ponúkaný plat: 2 000 – 2 300 eur v čistom
    Do mesta neďaleko Mníchova hľadajú šikovných elektrikárov na zapájanie rozvodných skríň. Práca sa hodí pre človeka, ktorý má skúsenosti s elektroinštalačnými prácami a aspoň mierne pokročilú znalosť nemeckého jazyka. Viac o tejto ponuke nájdete tu.
     
  • Pracovník v supermarkete
    Miesto výkonu práce: Holandsko
    Ponúkaný plat: od 2 000 eur
    Pre každého pracovníka je počas prvého týždňa zabezpečený tréning. Podmienkou je ovládanie angličtiny na komunikatívnej úrovni a čistý výpis z registra trestov. Vašou úlohou totiž okrem dokladania tovaru bude aj komunikácia so zákazníkmi. Životopis zasielajte v anglickom jazyku, podrobnosti a kontakty nájdete v inzeráte.
     
  • Pracovník v hoteli
    Miesto výkonu práce: Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Taliansko
    Ponúkaný plat: od 1500 – 2 200 eur
    Tento zamestnávateľ hľadá personál do hotelov v severnom Taliansku, Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku. Príležitosť zarobiť si a získať skúsenosti zo zahraničia ponúka čašníkom, barmanom, kuchárom, pomocníkom v kuchyni, chyžným, recepčným, ale aj masérom. Pozrite si, koho všetkého hľadajú. Výhodou je, že zamestnávateľ hradí ubytovanie aj stravu. Podrobnosti o pracovných ponukách nájdete tu. 

Nenašli ste ponuku vhodnú pre vás? Ďalšie ponuky zo zahraničia si môžete pozrieť tu.

Viac o téme: Nemecko Holandsko Británia Práca Rakúsko Zahraničie Pracovať Rakúsku Zahraničí Nemecku Holandsku Británii
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com
 
Staršie správy
Staršie správy