Ďalších 70 nových pracovných miest: Ktorá firma bude hľadať zamestnancov?

Vo výrobnom závode Partizánske Building Components-SK otvorili dve nové halyVo výrobnom závode Partizánske Building Components-SK otvorili dve nové haly Zdroj: SITA

Spoločnosť SEC spol. s r.o. Nitra plánuje rozširovať svoje prevádzkové a výrobné priestory v jestvujúcom areáli firmy v priemyselnej zóne Nitra, časť Horné Krškany. Rozšírenie výrobných kapacít súvisí s hlavným výrobným programom spoločnosti, ktorým je výroba svietidiel dopravnej techniky. Rozšíriť by sa mali priestory lakovne kovodielov, montážnej haly svietidiel, expedičnej haly, krytých manipulačných plôch a nevyhnutného sociálno – prevádzkového zázemia personálu. Projekt je v štádiu posudzovania vplyvov na životné prostredie. Podľa predloženej projektovej dokumentácie odhaduje investor celkové investičné náklady na 4,5 milióna eur.

Spoločnosť plánuje rozbehnúť investíciu v auguste tohto roka, stavba by mala byť ukončená do konca roka 2019. Po rozšírení prevádzkových a výrobných kapacít by malo vzniknúť zhruba 62 až 70 nových pracovných miest, z toho bude osem THP pracovníkov v kancelárskych priestoroch a 54 až 62 pracovníkov vo výrobno-montážnej prevádzke.


Prečítajte si tiež: Dôchodky pôjdu budúci rok hore: O akú sumu sa zvýšia?​


 

Viac o téme: Práca Zamestnanie Miesta Pracovné Ponuky
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: TASR; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy