Najlepšie aktuálne ponuky z celého Slovenska: Nájdite si brigádu ešte dnes

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Chceli by ste brigádu, no myslíte, že už je neskoro? Ešte to nevzdávajte. Na stránke Kariera.sk si ju určite nájdete. Spomínaný portál ponúka množstvo príležitostí, dlhodobých i jednorazových, ktoré vám pomôžu užiť si leto s peniazmi vo vrecku. Zaujme vás niečo z nášho výberu?

Kolportér, Banská Bystrica

Brigáda vhodná aj pre študenta strednej školy. Pracovnou náplňou je distribúcia tlače na frekventovaných miestach Banskej Bystrice.

Kontrolór kvality, Nové Mesto nad Váhom

Bavila by vás práca vo výrobe a nechýba vám zmysel pre detail? V Novom Meste nad Váhom hľadajú pracovníčky, ktorých úlohou bude kontrola, triedenie a balenie súčiastok. Práca sa vykonáva na zmeny a za nočné je príplatok.

Promotér, Dolný Kubín

Ak máte zdravotný preukaz a príjemné vystupovanie, určite nebudete mať problém s aktívnym predajom tovaru. V Dolnom Kubíne totiž hľadajú komunikatívnych promotérov.

Administratívny pracovník, Bratislava

Pokiaľ ovládate angličtinu na jednotku, MS Excel vám nerobí problém a stále študujete na vysokej škole, nezahoďte šancu na skvelú dlhodobú brigádu. Okrem iných výhod vás čaká mladý kolektív a flexibilná pracovná doba.l

Čašník, Trnava

Ste komunikatívni, ústretoví a nechýba vám príjemné vystupovanie? Zrejme ste ideálnym kandidátom na pozíciu čašníka v Trnave. Práca zahŕňa obsluhovanie zákazníkov, prestieranie stolov, prijímanie objednávok ako i udržovanie poriadku a čistoty na pracovisku. Ak sa chcete stať súčasťou tímu v príjemnom pivovare, neváhajte.


Ďalšie zaujímavé brigády nájdete na Kariera.sk, nové pribúdajú každý deň. Pozrite si aktuálnu ponuku.


Viac o téme: Leto Brigáda Bratislava Slovensko 2015
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy