Muži s dobrou a stabilnou prácou sú pre ženy príťažlivejší: Uhádnete, prečo?

Ilustračné fotoIlustračné foto

Ženy, ktoré hľadajú mužov s dobrou prácou a dobrým finančným zabezpečením, nemusia byť nevyhnutne zlatokopky. Týmto ženám totiž na danom mužovi záleží aj po emočnej stránke a na to, aby si s nim mohli užívať dovolenky či výlety, potrebujú viac než len poznať výšku jeho bankového konta. Prečítajte si šesť najčastejších dôvodov, prečo sú muži s dobrou prácou a dobrým platom ženami viac priťahovaní. Pozor, bankové konto to nie je!

 

 

  1. Muž s dobrou prácou je ochotnejší nadväzovať skutočné vzťahy
    Ak si muž vybudoval kariéru, vo väčšine prípadov je pripravený na skutočný záväzok. Má totiž určené priority: dobré zamestnanie, úspešná kariéra, potom manželstvo a rodina. A hoci to už dnes neplatí všade, vo väčšine prípadov je ešte stále muž považovaný za toho, kto živí rodinu - a mnohí muži to tak aj cítia. Chcú sa postarať o svoju manželku a o svoju rodinu – a práve pocit bezpečia je ženami vyhľadávaný.
  2. Vychovávať deti je jednoduchšie, ak má rodina dostatok peňazí
    Ak si chce žena založiť rodinu, nie je prekvapujúce, ak preferuje finančnú stabilitu. Ako matka chce totiž pre svoje deti dobrý život. Ten spočíva v zabezpečení dobrého a bezpečného prostredia, v ktorom budú vyrastať, ale napríklad aj v poskytnutí kvalitného vzdelania.
  3. Ženy si hľadajú seberovného partnera
    Ak žena dobre zarába, prečo by nemala chcieť muža, ktorý má rovnako vysoký príjem? Ak si totiž začne svojho partnera „rozmaznávať“, očakáva, že sa jej od neho vráti niečo podobné.
  4. Ženy nechcú mať pocit viny
    Ak sa ženy stretávajú s mužom, o ktorom vedia, že na tom nie je finančne dobre, prípadne je bez práce, často sa u niektorých objaví pocit viny: obzvlášť vtedy, ak ich pozve na luxusnú večeru, prípadne ich obdaruje drahším darčekom. Niektorým ženám to môže byť nepríjemné, poznajúc jeho finančnú situáciu. Logicky sa im objavia v hlave otázky, či je schopný splatiť nájom, prípadne ako by bol schopný splácať hypotéku pri kúpe spoločného bývania.
  5. Dobrá práca je predpokladom dobrého vzdelania a intelektu
    Pre mnohé ženy je intelekt partnera nevyhnutnou požiadavkou. Inteligencia a vzdelanie sú tiež podmienkou v mnohých zamestnaniach – aj preto sú muži pracujúci na vyšších či zaujímavých pozíciách pre ženy atraktívnejší. Často totiž majú kvalitné vzdelanie, prípadne sú inteligentní a rozhľadení.
  6. Muž s dobrou prácou je šťastnejší
    Ak je muž v práci, ktorú nenávidí, prípadne je dlhodobo v zlej finančnej situácii, odrazí sa to na jeho psychike – je v strese, nervózny a podráždený. To sa potom prenáša aj do vzťahov. Aj preto sú spokojní a veselí muži tak priťahovaní ženami.
Viac o téme: Práca Zamestnanie Vzťahy Zlatokopka Zlatokopky Dobrá Stabilná Prácou
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: thoughtcatalog; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy