Zabudnite na piatkový večer pred telkou! Toto je 5 top aktivít, ako najlepšie ukončiť pracovný týždeň!

Ak vás už nebaví, že väčšinu piatkových večerov trávite pred televízorom či za počítačom, prípadne na pive a v sobotu ráno sa budíte s bolesťou hlavy, máme pre vás niekoľko tipov, ako môžete ukončiť pracovný týždeň lepšie! Inšpirujte sa niektorými z týchto piatich nápadov!

 




 

  1. Zarezervujte si víkendový pobyt
    Na internete nájdete množstvo ponúk zo Slovenska, ale aj z blízkeho zahraničia. Predstavte si, že po namáhavom týždni prídete do mesta, v ktorom ste ešte neboli, ubytujete sa v príjemnom hoteli, v ktorom vás zabezpečia stravovanie, ale napríklad aj wellnes a rôzne procedúry. Oddych ako vyšitý!
  2. Choďte na chatu či chalupu
    Vybrať sa do prírody či jednoducho niekam na vidiek má na človeka veľmi pozitívny vplyv. Počas celého týždňa má len málo ľudí možnosť ísť na túru a načerpať energiu a pokoj v prírode. Nájdite si na víkend drevený zrub niekde, kde ste ešte neboli a vyrazte v piatok po práci.
  3. Športujte
    V piatok po práci sme niekedy radi, že sa doplazíme domov. Práve športové aktivity nás ale môžu dokonale nabudiť a naštartovať nás poriadnou dávkou energie. Choďte si v piatok večer zabehať, zacvičiť, bicyklovať sa, hádzať si frisbee alebo sa len prejsť.
  4. Ozvite sa dávnym priateľom a ľuďom, s ktorými ste sa dlho nevideli
    Počas týždňa niekedy nestíhame, po príchode z práce sme schopní akurát umyť riad, upratať, prípadne dať prať oblečenie. Niekedy skončíme dokonca v neskorých hodinách a na posedenia s priateľmi či známymi jednoducho nemáme čas. Piatok večer je však ideálny na to, aby ste sa dohodli na stretnutí s priateľmi, ktorých ste dávno nevideli. Či si už pôjdete zahrať bowling alebo len posedieť do podniku, necháme na vás.
  5. Venujte sa svojím koníčkom
    Robiť to, čo nás najviac baví, je činnosť, ktorá spôsobí, že sa cítime šťastnejšími. Niekedy sa nevieme „dokopať“ k tomu, aby sme si „sadli“ k záľube, ktorú už možno dlhšie zanedbávame, ak sa nám však podarí prekonať sa- napríklad aj v piatok večer, urobíme pre seba veľa. Precvičte si hru na gitare, domaľujte obraz, dopíšte poviedku, ktorú máte rozpísanú - uvidíte, ako dobre sa budete cítiť!

Prečítajte si tiež: Koľko dní by mala trvať ideálna dovolenka? Pozrite sa, čo hovorí psychológ!


Viac o téme: Pracovný Aktivity Večer Víkend Program Piatok Týždeň Čo Robiť
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text es; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy