Zbožňuješ cestovanie? Hľadá sa stážista dovolenkár

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Pokiaľ vám nechýba dobrodružný duch, cestovateľské topánky už tiež máte poriadne schodené a každý deň snívate o nových destináciách, jednoznačne sa hodíte do tímu Pelikána. Poznajú ho milovníci luxusu i tí, čo sa zubami-nechtami držia rozpočtu, no každý, kto sa nazýva cestovateľom ho pravidelne navštevuje. Ak k nim patríte aj vy, nebojíte sa práce a chcete sa učiť prakticky, nie z hrubých kníh zapadnutých prachom, neváhajte ani sekundu. Kariera.sk v spolupráci s Pelikan.sk vám ponúka jedinečnú možnosť. Získaj prax a skúsenosti ako stážista práve ty!

Prvý a najlepší Pelikán

Pelikán vznikol ako prvý predajca leteniek a ubytovania na Slovensku pred jedenástimi rokmi. Okrem toho, že si od vtedy udržal prvenstvo v online predaji, počas svojej existencie už obslúžil takmer pol milióna klientov. Ak si trúfneš, môžeš aj ty pracovať vo firme s ročným obratom viac ako 40 miliónov eur.

Výber zostáva na tebe

Spoločnosť tvorí deväť oddelení, ktoré ju vzájomnou spoluprácou udržujú v bezproblémovom lete. Každý špecialista predaja, ktorého Pelikan.sk zamestnáva, má za sebou niekoľko desiatok školení a dokáže vybaviť aj nemožné.  Na svoje päťjazyčné odborné zákaznícke centrum, ktorého súčasťou sa môžeš stať, je preto aj patrične hrdý. Na oddelení ticketingu sa vystavujú letenky, VIP oddelenie má na starosti korporátnych klientov a možno by ťa zlákalo produktové oddelenie či marketingové, ktoré s ním úzko spolupracuje. Ak sa kamarátiš s číslami môžeš sa pridať k účtovníkom a tí kreatívni si nájdu miesto vo vývojovom tíme.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstockphotos.com

Neoceniteľná výhra

Prostredníctvom stáže získaš nielen neoceniteľnú prax v úspešnej slovenskej firme, ale taktiež spoznáš zaujímavých a inšpiratívnych ľudí a naučíš sa ako funguje biznis. Okrem štartu do života môžeš získať i svoju prvú prácu, pretože ak sa osvedčíš, možno si ťa Pelikán nechá i na dlhšie.

Ako na to?

Absolvuj POHOVOR na Kariéra.sk pred veľkým šéfom a odpovedz na 10 otázok, ktoré preveria tvoju vynaliezavosť a riešenie problémov v časovom strese. Ak ti nechýba logické myslenie, skús ich zodpovedať v čo najrýchlejšom čase a môžeš získať skvelú stáž v jednej z top slovenských spoločností, ktorú si sám vyberieš. Taktiež máš šancu vyhrať i super ceny – úžasnú dovolenku, wellness pobyt či kvalitný prenosný reproduktor. Staň sa súčasťou Pelikána a nechaj svoju kariéru vyletieť do výšin!

Viac o téme: Pomoc Cena Test Študent Pohovor Výhra Absolvent Šanca Stáž Šéf
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: ľgh; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy