Cudzinka dostala ponuku práce na Slovensku: Čo do p***?!

Alisha MacPhee sa pracovnej ponuke zo Slovenska veľmi čudovalaAlisha MacPhee sa pracovnej ponuke zo Slovenska veľmi čudovala

Ako by ste zareagovali, keby vám niekto ponúkol prácu? Zrejme by ste sa tešili, alebo úctivo odmietli. Ako by ste reagovali, ak by vám niekto ponúkol prácu v zahraničí? Pravdepodobne by vás to prekvapilo, no zároveň by vám stúplo sebavedomie, že sa vám podarilo svojimi schopnosťami a zručnosťami zaujať niekoho, kto vás nikdy nevidel. Dvadsaťročná Alisha MacPhee to však podobne nevníma. Po tom, čo dostala ponuku pracovať na Slovensku, bola schopná len posmešného postu na sociálnej sieti.

Alisha MacPhee, ktorá momentálne pôsobí ako pomocný pracovník, sa ponuke práce zo Slovenska čudovala natoľko, že sa neubránila posmešnej reakcii na Twitteri. Na sociálnu sieť napísala: "Niekto mi práve poslal e-mail s ponukou práce na Slovensku. No čo do p...?!" Vyzerá to, že pre dvadsaťdvaročnú ženu žijúcu v Škótsku nie je naša malá krajina dosť dobrá, čo dokazuje aj druh emotikonu, ktorý v poste použila. Potenciálny zamestnávateľ mal zrejme hľadať záujemcov v našich končinách.

Alisha MacPhee sa pracovnej Galéria fotiek (3) Zdroj: Twitter

Viac o téme: Práca Reakcia Cudzinka Slovensko Twitter Posmešná Tweet Alisha MacPhee
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: ľgh; Foto: Twitter

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy