Hľadáte si prácu? V ponuke je 100 nových pracovných miest

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Najväčší internetový predajca ponúkne na slovenskom pracovnom trhu sto nových pracovných miest. Ide o vyše dvojnásobný nárast aktuálnych personálnych kapacít spoločnosti Alza.sk, ktorá už odštartovala nábor pracovníkov pre nové logistické centrum.

Alza má za sebou rekordný rok, v ktorom dosiahla historicky rekordného obratu vo výške 417,7 miliónov eur bez DPH a zrýchlila medziročné tempo rastu obratu na 26 %.

„V súvislosti s pokračujúcim rastom záujmu zákazníkov o nákupy v našom e-shope a expanziou na zahraničné trhy, sme sa rozhodli pre mimoriadne investície do logistiky. Toto rozhodnutie odpovedá našej dlhodobej stratégii - ponúkať zákazníkom čo najväčšie množstvo ihneď dostupných položiek, ktoré sú na sklade, a doručiť ich čo najrýchlejšie. Pretože sa aktuálne skladové kapacity ocitli na hranici svojich možností, vybudujeme na Slovensku najmodernejšie logistické centrum, pre ktoré hľadáme stovku nových pracovníkov,“ uviedla PR manažérka Alzy, Šárka Jakoubková.

Alza Galéria fotiek (5) Zdroj: Alza.cz
Alza Galéria fotiek (5) Zdroj: Alza.cz

V prvej fáze príjme Alza približne polovicu z plánovaného počtu nových pracovníkov. Pokračovanie náboru je plánované približne na prelom roka. Mimoriadne posilnenie pracovných tímov navyše Alza plánuje počas sezóny.

„Logistika je odbor, ktorý zažíva obrovský „boom“. O kvalifikovaných a skúsených pracovníkov je tak na trhu núdza a v Alze si to veľmi dobre uvedomujeme. Preto ponúkneme pozície vhodné ako pre skúsených odborníkov a lídrov v oblasti logistiky, tak aj pre absolventov stredných škôl, ktorí majú záujem o prácu v odbore a radi by začali svoju kariéru v tomto najmodernejšom distribučnom centre vybavenom špičkovými technológiami,“ doplnila Jakoubková.

Nové distribučné centrum buduje Alza neďaleko Bratislavy. Svojou plánovanou kapacitou sa stane jednotkou v logistickom zázemí celej Alzy. V areáli supermoderných logistických priestorov budú distribuované zákazky nielen zákazníkom v rámci Slovenska, ale tiež na Moravu, a dokonca aj okolitých štátov.

Alza Galéria fotiek (5) Zdroj: Alza.cz
Alza Galéria fotiek (5) Zdroj: Alza.cz

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Slovensko Domáce Práca Nábor Pracovné miesta Alza
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Thinkstock.com, Zdroj: Alza.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy