Ako motivovaných zamestnancov premeniť na dlhodobo úspešných

Janka Steckerová, manažérka pre vzdelávanie a rozvoj Slovenská sporiteľňaJanka Steckerová, manažérka pre vzdelávanie a rozvoj Slovenská sporiteľňa Zdroj: red.

Talent manažment je stálicou v spoločnostiach podporujúcich cielený rozvoj zamestnancov. Ako však zabezpečiť, aby bol talent manažment prínosný dlhodobo? Aký prístup zvoliť, aby rozvoj účastníkov znamenal pridanú hodnotu nielen pre nich, ale aj pre ich tímy a zároveň pre celú firmu? Prezradí vám Janka Steckerová, manažérka pre vzdelávanie a rozvoj v Slovenskej sporiteľni.

 

U nás v Slovenskej sporiteľni má talent manažment niekoľkoročnú tradíciu. Z  viac ako 145 absolventov za posledných „7“ rokov programu sa 75% uplatnilo na manažérskej pracovnej pozícii priamo v banke alebo v bankovej skupine ERSTE.

Do programu vnášame stále nové a neštandardné formy rozvoja, ostatne napríklad tému dobrovoľníctva či rôzne spoločné projekty.  Cieľom  je priblížiť účastníkom biznis, manažérske riadenie  z rôznych uhlov pohľadu, prebudiť ich vnútornú motiváciu a posilniť ich šance na úspech.

Viac o tomto programe sa môžete dozvedieť na 6. ročníku konferencie Rozvoj ľudských zdrojov, ktorá sa uskutoční 19.-20.3. 2015 v Bratislave, v konferenčných priestoroch Slovenskej sporiteľne na Tomášikovej 48.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstock.com

Viac o téme: Konferencia Talent Motivácia HRDA Talent manažment Slovenská sporitelňa Janka steckerova
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy