Nájdite si novú prácu rýchlosťou svetla: Atraktívna príležitosť ako stvorená pre vás

Kvalitný zamestnávateľ ponúka atraktívne pracovné príležitostiKvalitný zamestnávateľ ponúka atraktívne pracovné príležitosti Zdroj: ZKW Group

ZKW Group, výrobca osvetľovacích systémov vo Wieselburgu, medzinárodne expanduje. Spoločnosť plánuje zvýšiť výrobné kapacity s rozšírením závodu, výstavba dvoch nových hál vo Vratimove už bola dokončená. Kvalitný zamestnávateľ ponúka expanziou na slovenský a český trh atraktívne pracovné príležitosti.

Základom úspechu spoločnosti sú kvalitní zamestnanci. Závod ZKW v Krušovciach zaznamenal nedostatok pracovných síl, preto ak práve hľadáte prácu na Slovensku, prípadne v susednom Česku, využite príležitosti tohto stabilného zamestnávateľa. Viac informácií sa dozviete na www.zkw-group.com.

Kvalitný zamestnávateľ ponúka atraktívne Galéria fotiek (6) Zdroj: ZKW Group

V posledných rokoch sa ZKW podarilo etablovať v pozícii lídra na trhu s inovatívnou svetelnou automobilovou technikou – napríklad výrobou LED a laserových svetlometov pre luxusné triedy vozidiel. To potvrdzujú aj početné ocenenia od zákazníkov, napr. BMW, Daimler, Volvo, GM a Porsche. Na udržanie silnej pozície na trhu v budúcnosti spoločnosť dodržiava konzistentnú politiku na ochranu a upevnenie svojich pobočiek. S ohľadom na rozšírenie kapacít v sídle spoločnosti vo Wieselburgu a vo výrobných centrách po celom svete, plánujeme dosiahnuť predaj v objeme viac ako 800 miliónov eur v roku 2015. Taktiež potrebujeme zvýšiť počet zamestnancov na viac ako 5000 na celom svete. „Naši zamestnanci sú základom nášho úspechu. Zaslúžia si poďakovanie za dobrú tímovú prácu a vynikajúci prínos pre spoločnosť,“ hovorí generálny riaditeľ ZKW Mag. Hubert Schuhleitner.

Kvalitný zamestnávateľ ponúka atraktívne Galéria fotiek (6) Zdroj: ZKW Group

Expanzia prebieha kontinuálne na troch miestach.

Rozšírenie pobočky v Wieselburgu

V supermodernom závode v priemyselnej zóne v Haagu (v regióne Wieselburg) firma sústredí všetky skladové kapacity na uloženie zakúpených materiálov a ich dodanie do výroby v budúcnosti. Nové centrum by malo vstúpiť do prevádzky v prvom štvrťroku 2016.

Kvalitný zamestnávateľ ponúka atraktívne Galéria fotiek (6) Zdroj: ZKW Group

Rozšírenie závodu v Českej republike dokončené

ZKW závod vo Vratimove, ktorý, okrem iného, vyrába káblové zväzky (rozvody) pre automobilový a elektrotechnický priemysel, rozšíril výrobnú časť o 35%. Tým sa vytvorili nové kapacity pre efektívnejšiu výrobu a logistiku.

Kvalitný zamestnávateľ ponúka atraktívne Galéria fotiek (6) Zdroj: ZKW Group

Druhá fáza expanzie v Číne

V súčasnosti ZKW začína druhú fázu rozšírenia závodu na ďalekom východe v meste Dalian. Výrobná kapacita sa má zvýšiť o 12 000 štvorcových metrov do konca roka. Súčasťou novej budovy bude tiež laboratórne centrum.

Kvalitný zamestnávateľ ponúka atraktívne Galéria fotiek (6) Zdroj: ZKW Group

Výrobný závod v Mexiku bude čoskoro dokončený

Aktuálne bežia posledné úpravy stavebných prác v dcérskej spoločnosti ZKW v Silao, (Mexiko). Tím na čele s manažérom závodu Alfredom Macherom sa prednostne venuje kvalite laboratória.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 6
Viac o téme: Výroba Chémia Práca Ponuka Atraktívna Group ZKW
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok; Foto: ZKW Group
Staršie správy
Staršie správy