Nepremeškajte svoju pracovnú príležitosť!

Veľtrh práce Job Expo v Nitre otvorí svoje brány vo štvrtok 18. apríla.Veľtrh práce Job Expo v Nitre otvorí svoje brány vo štvrtok 18. apríla. Zdroj: photl.com

Vo štvrtok otvorí svoje brány veľtrh pracovných príležitostí v Nitre. Na Job Expo budete mať možnosť vybrať si z viac ako 10-tisíc pracovných pozícií, ktoré budú ponúkať domáci, ako aj zahraniční zamestnávatelia.

Veľtrh práce – Job Expo 2013 na výstavisku Agrokomplex v Nitre sa bude konať v dňoch 18. až 19. apríla tohto roka, od 9.00 hod. do 18.00 hod. Vstup na toto podujatie je pre návštevníkov bezplatný. Okrem ponuky pracovných miest z domova aj zo zahraničia si môžete prísť pre cenné rady od vzdelávacích a kariérnych spoločností alebo sprostredkovateľských agentúr.

Príďte si otestovať svoje jazykové a IT znalosti priamo do stánku pracovného portálu Kariera.sk. Výsledky z vypracovaného testu môžete následne pripojiť do vášho životopisu a zaslať spoločnosti. Vďaka tomuto kroku ukážete budúcemu zamestnávateľovi že ste výnimočný kandidát a pre nájdenie práce spravíte krok naviac.

Počas veľtrhu sú pripravené aj sprievodné podujatia. Na pódiu sa vystriedajú zahraniční zamestnávatelia, ktoré budú prezentovať svoje spoločnosti a budú ponúkať voľné pracovné miesta. Možnosti ďalšieho vzdelávania a prospešné informácie vám poskytnú vzdelávacie inštitúcie.

Túžite pracovať v zahraničí? Priamo na Job Expo môžete absolvovať prijímací pohovor a dohodnúť si termín nástupu do zamestnania v jednej z krajín Európskej únie.

Ak si hľadáte prácu, ale nemáte finančné prostriedky na cestovné na veľtrh práce Job Expo v Nitre,  časť vašich cestovných nákladov môže byť uhradená pod podmienkou, ak cestuje hromadnými dopravnými prostriedkami z miesta trvalého alebo prechodného pobytu na podujatie a späť. Nezamestnaní, ktorí potrebujú zdokladovať návštevu podujatia v Nitre obdržia potvrdenie, že sa ho zúčastnili. Každý deň sa bude vydávať potvrdenie na daný deň.

Ak vás zaujmú doleuvedené témy, príďte už tento štvrtok na veľtrh práce Job Expo v Nitre.

Ako správne štrukturovať životopis?

Ako sa pripraviť na pohovor v anglickom a nemeckom jazyku?

Ako si nájsť prácu v Európe?

Ako postupovať pri žiadosti o uznávanie dokladov o vzdelávaní v Európskej únii?

Ako uznávajú zamestnávatelia neformálne vzdelávanie a aký má význam pri získavaní zamestnania?

Viac o téme: Nitra Expo Veľtrh Práca Burza Práce Pracovná Príležitosť Job
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: red.

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy