Zarábajte 3500 až 6500 EUR mesačne: Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 3500 EUR.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 4300 EUR

Ponúkame prácu pre zdravotné sestry a zdravotníckych asistentov v nemocniciach, rehabilitačných centrách a domovoch dôchodcov v Rakúsku. Práca je na rakúsku pracovnú zmluvu na dobu neurčitú, trvalý po dohode čiastočný úväzok. Platové ohodnotenie v závislosti od vzdelania a praxe. Ubytovanie je zdarma. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rimavská Sobota

Plat: 5000 - 6000 EUR

Pozíciu obsadzujeme pre nový green field projekt v oblasti zlievarenstva prichádzajúci do BB kraja. Predpokladané spustenie výroby 2025. Počet zamestnancov 300. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 4800 EUR  

Ponúkame voľné pracovné miesta pre zdravotné sestry v domácom prostredí pacienta, intenzívna ošetrovateľská starostlivosť 1:1 v meste Regensburg a okolí. Pracovnou náplňou je starostlivosť o pacientov s tracheostomickou kanylou, PEG sondou, umelou pľúcnou ventiláciou. Práca je na nemeckú pracovnú zmluvu, plný po dohode čiastočný úväzokm ubytovanie je zdarma. Všetky podrobnosti a zoznam benefitov, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 3500 EUR

Si ostrieľaný .Net developer a máš skúsenosti s vedením tímu? Prípadne si ako vývojár narazil na hranice, chceš sa profesne posunúť ďalej a prevziať zodpovednosť za vlastný tím? Ak hľadáš prácu v okolí Košíc, ozvi sa nám. Všetky podrobnosti o tejto ponuke sú k dispozícii na Kariéra.sk. 

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4200 EUR

Úloha Manažéra skupiny v spoločnosti Vention je jednou z najvýznamnejších a najnáročnejších úloh v oblasti technológií. Správny kandidát má hlboké technické znalosti a prejavuje mimoriadne silné vodcovské schopnosti a schopnosti rozvoja ľudí. Mal by mať tiež skúsenosti s vedením stredne veľkých inžinierskych tímov a tímových manažérov. Zistite o tejto pracovnej ponuke viac na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Košice, Brno

Plat: 3000 - 3300 EUR

Pre jedného z našich klientov hľadáme skúseného ITčkára na pozíciu Senior UX Developer. Hlavnou náplňou práce je budovanie prístupového rozhrania, spolupráca s ostatnými členmi tímu a pomoc pri definovaní a implementácii metrík. Viac sa o tejto pracovnej ponuke dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Zlaté Moravce

Plat: 3500 - 4000 EUR

Využite príležitosť pracovať v stabilnej medzinárodnej spoločnosti. Čaká vás podpora účtovníctva skupiny (príprava, odsúhlasovanie, kontroly), konsolidácia miestnych údajov na údaje skupiny mesačne a ročne, vypracovanie ročnej účtovnej závierky skupiny vrátane poznámok a príprava miestnych účtovných závierok podľa GAAP pre spoločnosti. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4500 - 6500 EUR

Pridajte sa k IBM Slovensko ako SAP architekt pre jednotku Global Business Services. Hľadáme ľudí so znalosťou modulov SAP, ktorí sa chcú podieľať na medzinárodných implementačných projektoch a podpore údržby v blízkom regióne. Táto úloha pomáha klientom pri výbere, implementácii a produkčnej podpore balíkov aplikačných riešení s cieľom dosiahnuť klientom očakávané obchodné výsledky. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Pre praktické tipy a súťaže sledujte Instagram profil Kariéra.sk. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Peniaze
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy