Platy od 1400 do 3000 EUR na Slovensku? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska, v ktorom platy začínajú od 1200 EUR.

Miesto výkonu práce: Zvolenská Slatina

Plat: 1700 EUR

Na tejto pozícii vás čaká údržba a servis poľnohospodárskej techniky, komunikácia so zákazníkmi,  príprava na predaj servisnej techniky a pravidelné školenia doma a v zahraničí. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1800 EUR

Hlavnou náplňou práce bude účtovanie interných dokladov a predpisov k nákladom, účtovanie rezerv, nákladov budúcich období, kontrola saldokonta, aktívne riešenie účtovných prípadov, príprava a účtovanie majetku. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1500 - 2000 EUR

Spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom a distribúciou autodielov a motocyklového vybavenia, hľadá vhodných kandidátov na pozíciu Obchodného zástupca autodiely. Všetky podrobnosti a zoznam benefitov, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Poprad

Plat: 1600 - 1800 EUR

Úspešná poločnosť hľadá nového kolegou, ktorý prevezme zodpovednosť za vyhľadávanie nových zákazníkov a udržiavanie vzťahov, starostlivosť o zákazníka, organizovanie obchodných rokovaní, mapovanie konkurencie a pravidelný reporting obchodných výsledkov. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1700 EUR

Stabilná spoločnosť hľadá stálych zamestnancov na pozíciu Vodič C,E. Je nutne mať kartu vodiča, C,E.  Zistite o tejto pracovnej ponuke viac na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1400 - 1500 EUR

Náplň práce? Aktívny predaj a poskytovanie prvotriedneho zákazníckeho servisu, zodpovednosť za vzhľad obchodu, prijímanie a odosielanie tovaru, zmeny plánovania, zásoby, práca s tímom, príprava správ a nábor nových zamestnancov. Viac sa o tejto pracovnej ponuke dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1584 - 1980 EUR

Pozícia v personálnom tíme bude pre vás tou pravou, ak vás baví práca s ľuďmi, nebojíte sa administratívy a dokážete si poradiť aj s prípravou vzdelávacích aktivít pre zamestnancov spoločnosti.
Viac informácii nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš

Plat: 3000 EUR

Máte skúsenosti s vedením ľudí a ste technický typ? Zvládnete komunikovať v angličtine a nebojíte sa výziev? Potom sa pridajte do nášho tímu! Hľadáme skúseného zamestnanca na pozíciu vedúceho údržby. Odmenou vám bude zaujímavá mzda, flexibilný pracovný čas a príspevok na dopravu. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

 

Viac o téme: Práca Plat Víkend Ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy