Hľadáte si prácu v zahraničí? Tu vám ponúknu 1850 až 2700 EUR

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk zo zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 1850 EUR.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 16,32 EUR/hod.

Hľadáme šikovných a motivovaných ľudí na práce s kvetmi pre TOP zamestnávateľa FloraHolland. Pracovné ponuky sú hlavne v okolí Amsterdamu. Nemusíte mať prax. Zamestnávateľ sa postará o Vaše zaučenie. Chcete sa dočítať o tejto ponuke viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 2100 - 3500 EUR

Práca v hoteloch, penziónoch vo všetkých gastronomických strediskách v závislosti od zaradenia na pracovnú pozíciu. Výhodou je 13. a 14. plat a preplatená dovolenka. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2480 - 2700 EUR

Práca v sklade v Nemecku bez znalosti nemeckého jazyka. Hľadáme vodičov VZV (retrakov), ktorí by radi pracovali v Nemecku bez znalosti nemeckého jazyka. Práca je vhodná pre mužov, ženy aj páry. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 12,12 EUR/hod.

Záujemcom o prácu v Holandsku ponúkame rozličné pozície vhodné pre mužov, ženy aj páry! Možnosť ubytovania v rodinných domoch za najnižšiu cenu v regióne 115,10€/týždeň. Zdravotné poistenie 33,46€/ týždeň - dotované (Zorgtoeslag) až do 154 € mesačne. Cesta do práce bicyklom/autom podľa vzdialenosti zadarmo! Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko a vo Švajčiarsko

Plat: 13,78 - 20 EUR/hod.

Pracuje sa v moderne vybavených e-shopoch, skladoch, veľkoskladoch. Vychystávanie (Orderpicking) tovaru podľa zoznamu objednaných produktov a ich vyzdvihnutie z regálov. Balenie – kontrola pri počítači, či je objednávka kompletná a všetky produkty sú v správnom množstve a pripravené na odoslanie. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2000 - 2200 EUR

Voľné pracovné miesta pre mužov vo veľkosklade s rôznymi balíkmi. Na jednotlivých oddeleniach sa tovar triedi, kontroluje alebo balí podľa objednávok. Náplňou práce bude triedenie, práca so skenerom, kompletizácia objednávok a ďalšie skladové práce. Balíky majú hmotnosť od 3 - 30 kg preto je táto pracovná pozícia vhodná pre silných mužov.  Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 1850 - 2100 EUR

Pre horský hotel v Rakúskych Alpách (Sölden) hľadáme hotelový personál na zimnú sezónu 2023/24 na rôzne pozície. Plat je v čistom, strava (plná penzia) a ubytovanie je zdarma. Prihláste sa prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Nevybrali ste si? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

Viac o téme: Práca Plat Zahraničie Ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy