V SPP sa uplatníte, aj keď nie ste energetik

V SPP, u najväčšieho dodávateľa energií na Slovensku, sa môžete uplatniť na rôznych pracovných pozíciách v oblasti obchodu, energetiky, financií, IT, rozvoja podnikania, práva či komunikácie. Vítaní sú vysokoškolsky, aj stredoškolsky vzdelaní absolventi ekonomických, technických, právnických, IT alebo MatFyz odborov.

SPP poskytuje prácu pre viac ako 700 ľudí na celom Slovensku. „Zdrojom nášho úspechu sú spokojní a motivovaní zamestnanci. Vytvárame pre nich férové a priateľské pracovné prostredie, ktoré podporuje rovnováhu medzi pracovným a osobným životom,“ hovorí Ľubomíra Radosová, riaditeľka odboru ľudských zdrojov SPP.

Prečo sa zamestnať v SPP?

SPP je veľký a stabilný zamestnávateľ na slovenskom trhu a má dobre nastavený systém výhod pre zamestnancov. „Svojim zamestnancom ponúkame zaujímavý balík benefitov, napríklad v podobe dovolenky a ďalšieho voľna navyše, flexibilného pracovného času, home office, príspevku na stravovanie nad rámec zákona, či príspevku na doplnkové dôchodkové sporenie. Zároveň, na vybraných pracoviskách, majú zamestnanci zabezpečené parkovacie miesto a v Bratislave majú možnosť stravovať sa v našej vlastnej kantíne,“ vysvetľuje Ľubomíra Radosová.

SPP každý rok organizuje pre svojich zamestnancov Športové dni a Dni zdravia, ktorých súčasťou sú bezplatné prednášky, športové aktivity, či vyšetrenia a testovania zdravia priamo na pracovisku. Ich prínosom je starostlivosť o duševné a fyzické zdravie zamestnancov, prevencia a podpora zdravého životného štýlu a v neposlednom rade aj  posilňovanie neformálnych a priateľských vzťahov medzi  zamestnancami.

„Benefity z oblasti zdravotnej starostlivosti  dopĺňame o podporu osobného rozvoja vo forme vzdelávania, školení a účasti na odborných konferenciách,“ dodáva Ľubomíra Radosová.

Absolventom vysokých škôl ponúka SPP účasť v rozvojovom programe Graduates a pre talentovaných zamestnancov je pripravený program High Potentials. „Zároveň sme v rámci Ekofondu SPP podporili vznik nového študijného odboru na siedmich stredných školách na Slovensku - Technik energetických zariadení budov, ktorého absolventi nájdu okamžité uplatnenie v praxi,“ upresňuje riaditeľka ľudských zdrojov SPP.

SPP prináša verejnosti aj zamestnancom umenie vo vlastnej Galérii SPP v Bratislave, v ktorej vystavujú známi slovenskí umelci, fotografi, ilustrátori. Do histórie plynárenstva môžete nazrieť v  Slovenskom plynárenskom múzeu, ktoré sa nachádza priamo v areáli SPP v Bratislave.

V SPP sa uplatníte, Galéria fotiek (2)

Možností na uplatnenie je veľa a v rôznych oblastiach

V SPP sa môžete uplatniť na obchodníckych pozíciách ak máte  skúsenosti v B2B sektore - predaj a starostlivosť o zákazníkov stredných a veľkých spoločností. Na zákazníckych centrách v rámci celého Slovenska, zase môžu nájsť prácu uchádzači, ktorí majú skúsenosti s komunikáciou, predajom a  starostlivosťou o zákazníkov. Spoločnosť však tiež ponúka marketingové, analytické či back office pozície. Pre tých, ktorých zaujíma a baví sledovať dianie na medzinárodných trhoch sú otvorené pracovné miesta v oblasti tradingu zamerané na obchodovanie s plynom a elektrinou.

„Nechýbajú ani možnosti uplatniť sa v oblasti IT, vývoja a rozvoja IT aplikácií našej spoločnosti, ale tiež vo sfére kybernetických rizík a informačnej bezpečnosti,“ hovorí Ľ. Radosová.

„Navštívte nás na Kariéra EXPO v Bratislave, kde budete mať možnosť dozvedieť sa viac o našej spoločnosti, benefitoch, aktivitách SPP, ako aj priamo diskutovať s mojimi kolegyňami z HR o pracovných príležitostiach,“ dodáva Ľ. Radosová.

SPP každodenne garantuje spoľahlivé, bezpečné a konkurencieschopné dodávky pre 1,5 milióna zákazníkov vo všetkých regiónoch. Pôsobí aj v Českej republike a svoje tradingové aktivity vykonáva v celej Európe. Venuje sa tiež poskytovaniu energetických služieb, energetických smart riešení, rozvoju alternatívnej dopravy a výrobe a dodávke obnoviteľných energií.

Viac o téme: PR PR článok
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy