Práca v sklade s platom od 1100 do 1300 EUR? Úspešná spoločnosť hľadá nových kolegov

Hľadáte stabilné zamestnanie v oblasti skladového manažmentu alebo brigádu v sklade? Spoločnosť Lyreco CE, SE má pre vás dve zaujímavé pracovné ponuky v Pezinku. V spoločnosti Lyreco dbajú na svojich zamestnancov a ponúkajú im atraktívne benefity. Pozrite sa bližšie na tieto voľné pracovné príležitosti.

Zamestnancov okrem dohodnutého platu čaká aj množstvo benefitov, medzi nimi napríklad:

  • Príjemný pracovný kolektív 
  • Stabilné a dlhodobé zamestnanie 
  • Čisté a moderné pracovisko 
  • Ročná odmena podľa výsledkov spoločnosti 
  • Finančná odmena 700 EUR pri odporučení zamestnanca 
  • Príspevky pri rôznych životných a pracovných jubileách 
  • Nespresso káva a pitný režim na pracovisku; v lete nanuky 
  • Multisport Karta Možnosť získať preukaz na VZV 
  • Navyšovanie miezd dvakrát ročne 
  • Kyvadlová doprava v rámci Pezinka (jedna trasa 0,50 centov)

Spoločnosť Lyreco momentálne obsadzuje tieto voľné pozície:

Miesto výkonu práce: Pezinok

Plat: 1100 - 1300 EUR

Práca v jednozmennom režime v pracovné dni od 11:00 do 19:30, pričom víkendy sú voľné. Vašou úlohou bude príprava, manipulácia a balenie tovaru, zaskladňovanie a vyskladňovanie tovaru, kontrola, triedenie balíkov na palety, konsolidácia a balenie paliet, a nakládka do kamióna. Práca môže zahŕňať aj prácu s vozíkom VZV, ale ak nemáte preukaz, radi vám ho zabezpečia. Všetky podrobnosti o tejto ponuke nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Pezinok

Plat: od 7,50 EUR/hod. v hrubom

Pracovná doba je podľa dohody v pracovné dni v čase od 11:00 do 19:30, s voľnými víkendami. Vaše úlohy budú zahŕňať rôzne typy činností, ako je príprava, manipulácia a balenie tovaru, zaskladňovanie a vyskladňovanie tovaru, kontrola, triedenie balíkov na palety, konsolidácia a balenie paliet, nakládka do kamióna, práca s vozíkom VZV (preukaz nie je podmienkou), udržiavanie poriadku v sklade, príjem a výdaj tovaru, vystavovanie sprievodnej dokumentácie. Prihlásiť sa môžete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Všetky voľné ponuky spoločnosti Lyreco CE, SE nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk. 

Sme jedným zo svetových lídrov v oblasti produktov pre kancelárie a pracoviská v Business to Business segmente. Máme viac ako 9000 produktov, ktoré si naši zákazníci môžu objednať spôsobom, ktorý im najviac vyhovuje a my im objednávku doručíme v nasledujúci pracovný deň. Našim cieľom je zjednodušovať život v práci našim zákazníkom v 42 krajinách vo svete. Ak hľadáš takú úplne normálnu firmu, ktorá je „len zamestnaním“, tak u nás ju nenájdeš. Všetci si tykáme a radi spolu trávime čas, pretože nám je jednoducho spolu dobre. Aj keď celý deň pracujeme na svojich úlohách a zadaných cieľoch, máme radi humor a ten jednoducho patrí k našej Lyreco kultúre. Voľné ponuky spoločnosti Lyreco CE, SE nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy