Stabilná práca a široký systém benefitov? Slovenská elektrizačná prenosová sústava hľadá najmä technicky zdatných kolegov

Hľadáte si prácu v Bratislavskom kraji? Radi by ste sa uplatnili v oblasti energetiky? Pracovný portál Kariéra.sk má pre Vás pripravenú zaujímavú pracovnú ponuku spoločnosti Slovenská elektrizačná prenosová sústava, a. s. Zamestnávateľ Vám okrem stanoveného platu ponúkne aj rôzne benefity a príplatky. Pripravte si životopis a pozrite sa, či je táto pozícia vhodná práve pre Vás.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť SEPS, a.s.? 

K dohodnutému platu prináležia zamestnanecké benefity aj variabilná zložka mzdy. Tá závisí od konkrétnej pracovnej pozície. Zo všetkých benefitov treba určite spomenúť príspevok na dopravu do zamestnania či regeneráciu. SEPS tiež poskytuje zamestnancom príspevok do III. piliera a 5 dní dovolenky navyše. Zoznam všetkých benefitov nájdete na Kariéra.sk.

Spoločnosť SEPS, a.s. momentálne obsadzuje túto pracovnú pozíciu: 

Plat: 1503 EUR + variabilná zložka mzdy vo výške 11,11 % / polrok

Miesto výkonu práce: Bratislava

Čo Vás čaká na pozícii Technik? Vašou hlavnou úlohou budú činnosti v oblasti technickej štandardizácie v podmienkach spoločnosti. Účasť na preberacích (FAT) skúškach, kde sa kontroluje kvalita výrobkov a dohliada na dodržanie požiadaviek interných štandardov. Vybraný kandidát tiež udržuje kontakt s potenciálnymi výrobcami a dodávateľmi technologických zariadení PS a podieľa sa na riešení problematických otázok. Zaujala Vás táto ponuka? Zašlite svoj životopis na pracovnom portáli Kariéra.sk. 

Všeobecne požadované znalosti 

  • Požadované vzdelanie uchádzača: VŠ (vysokoškolské II. stupňa) v odbore elektroenergetika, elektrotechnika
  • Odborná prax: absolvent
  • Počítačové zručnosti: MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) - pokročilý
  • Jazykové zručnosti: anglický jazyk ‐ B1 ‐ mierne pokročilý
  • Osobnostné predpoklady: samostatnosť, flexibilnosť, organizačné a analytické schopnosti, strategické a operatívne plánovanie, schopnosť samostatne tvoriť dokumenty, odolnosť voči stresu, výkonnosť, kvalita práce a dôslednosť, zmysel pre spoluprácu, bezúhonnosť a lojalita k firme
  • Vodičský preukaz: skupina B

Slovenská elektrizačná prenosová sústava, a.s. vykonáva činnosť prevádzkovateľa prenosovej sústavy SR a dispečerské riadenie elektrizačnej sústavy. Prihláste sa na pozíciu Technik prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk. 

 

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy