Zarobte si až 2800 EUR mesačne: Rakúska pracovná zmluva, 13. a 14. plat a ubytovanie zdarma

Hľadáte voľné pracovné príležitosti v Rakúsku? Máme pre vás dobré správy. Spoločnosť CORATOP Ilsanker KG momentálne obsadzuje tri zaujímavé pracovné pozície, ktoré ponúkajú slušné platy a fantastické benefity. Pridajte sa k skvelému tímu a začnite naplňujúcu kariéru v priateľskom a podporujúcom pracovnom prostredí. Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je niektorá z týchto pozícií vhodná práve pre vás.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť CORATOP Ilsanker KG?

  • Stabilné zamestnanie s rakúskou pracovnou zmluvou
  • Bezplatné ubytovanie, ktoré poskytuje a hradí zamestnávateľ
  • Užívajte si denné diéty za každý odpracovný deň
  • Vychutnajte si štedrých 5 týždňov dovolenky ročne
  • Užite si 13. a 14. plat
  • Komplexné rakúske zdravotné poistenie

Spoločnosť CORATOP Ilsanker KG momentálne obsadzuje tieto voľné pozície:

Miesto výkonu práce: Salzburg, Rakúsko

Plat: 2800 EUR

Ako elektrikár budete zodpovedný za nastavovanie, zapájanie a kontrolu rozvádzačov a rozvodných skríň. Budete sa podieľať aj na predmontážnych prácach rôznych zariadení vo výrobe. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite životopis na pracovnom portáli Kariéra.sk. 

Miesto výkonu práce: Salzburg, Rakúsko

Plat: 2400 EUR

Ak máte skúsenosti na pozícii CNC pracovníka, máme pre vás zaujímavú príležitosť v rakúskom Salzburgu. Čaká vás CNC frézovanie a sústruženie a obsluha elektronicky riadených výrobných zariadení v trojsmennej prevádzke. Dôležitá je základná znalosť nemeckého jazyka na úrovni A2/B1. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Salzburg, Rakúsko

Plat: 2400 EUR

Čo bude vašou pracovnou náplňou na tejto pozícii? Čaká vás manipulácia a spracovanie menších a väčších kusov kameňa, štiepanie a brúsenie. Dôležitá je najmä manuálna zručnosť a fyzická zdatnosť. Zaujala vás táto ponuka? Svoj životopis môžete zaslať na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Sme rakúska personálna spoločnosť CORATOP Personalservice KG so sídlom v Dornbirne v Rakúsku, s pobočkou na Slovensku. Spoločnosť Coratop Personalservice KG bola založená v roku 2008 v Rakúsku, kde pôsobila ako náborové stredisko v oblasti sprostredkovania práce prevažne v stavebníctve a vo výrobnom priemysle. V roku 2016 sme rozšírili svoje pôsobenie aj na Slovensko. Sprostredkúvame prácu u rakúskych zamestnávateľov na rakúsku pracovnú zmluvu v rámci celého Rakúska bez akýchkoľvek poplatkov.

Viac o téme: Práca Plat Ponuka Rakúsko
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy