Slušné pozície s platmi od 2450 do 4800 EUR? Voľné sú tieto pracovné ponuky

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2450 EUR.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 4800 EUR

Ponúkame prácu pre zdravotné sestry v nemocniciach a domovoch dôchodcov v Rakúsku. Rakúska pracovná zmluva na dobu neurčitú, trvalý po dohode čiastočný úväzok. Chcete sa dočítať o tejto ponuke viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4000 EUR

Na tejto pozícii vás čaká riadenie finančného oddelenia a finančných procesov, vypracovávanie rozpočtu, forecastov a finančného plánu a analýza finančných ukazovateľov spoločnosti. Nebojíte sa zodpovednosti? Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2949 EUR

Máte skúsenosti s analýzami a výkazníctvom v ekonomickej oblasti? Stojíte si za svojim odborným názorom a dokážete ho zrozumiteľne odkomunikovať v rámci spoločnosti i externým partnerom? Tak potom hľadáme práve vás. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Plat: 2500 – 3000 EUR

Ide o strategickú pozíciu, kľúčovú pre ďalšie smerovanie oblasti podnikania slovenskej spoločnosti s 20 ročnou tradíciou - zabezpečenie stravovania formou stravných lístkov a benefitný program pre zamestnancov. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 2850 EUR

Hľadáme ľudí do práce v oblasti automobilového priemyslu, práca na celom území Holandska s komunikatívnou znalosťou angličtiny.Výber, príprava farieb a lakovanie automobilov. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Malacky

Plat: 2500 EUR

Na tejto pozícii vás čaká operatívne obstarávanie a komplexné riadenie procesu nákupu, organizovanie a optimalizovanie nákupných procesov a objednávanie zásob materiálu v optimálnom množstve a čase. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilinský kraj

Plat: 2450 EUR

Vašou úlohou bude koordinácia výstavby podľa PD a harmonogramu, zodpovednosť za kontrolu postupu dodržania kvality vykonaných prác v súlade s projektovou dokumentáciou. a kontrola dodržiavania bezpečnostných predpisov, stavebných postupov a kvality. Prihláste sa prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Plat Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy