Slušné pozície s platmi od 2000 do 3100 EUR? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 EUR.

Miesto výkonu práce: Námestovo

Plat: 2100 EUR

Jedna z predajní sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Chcete sa dočítať o tejto ponuke viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2080 – 2750 EUR

Hľadáme uchádzačov na jednoduchú skladnícku prácu, ktorí chcú pracovať v Nemecku bez znalosti nemeckého jazyka. Práca je vhodná pre ženy, mužov aj páry. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1718 - 2021 EUR

Baví vás práca s číslami, radi pracujete s tabuľkami, či analyzujete dáta? Je dôslednosť vaša silná stránka? Staňte sa súčasťou tímu dm. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Slušné pozície s platmi Galéria fotiek (2)

Miesto výkonu práce: Sládkovičovo

Plat: 2000 EUR

Na tejto pozícii vás čaká zabezpečovanie náhradných dielov, riadenie práce údržbárov, kontrola, evidencia revízii (externe) a TPM. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko a vo Švajčiarsko

Plat: 2200 - 4000 EUR

Na obsadenie pozície sú potrebné skúsenosti, ako aj sebavedomá znalosť nemeckého jazyka na úrovni B1-B2. Ubytovanie a strava zdarma. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 2800 EUR

Pre našich holandských klientov hľadáme operátorov CNC strojov. Máme voľné pracovné miesta na pozície: CNC frézar, CNC sústružník, operátor CNC lasera, operátor CNC lisovacích strojov. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 3100 EUR

Pre nášho klienta v Rakúsku hľadáme SKÚSENÝCH pracovníkov na stavebnú pozíciu Tesár/Šalovač. Hodíte sa na túto pozíciu? Prihláste sa prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Inšpirujte sa zaujímavými príbehmi v podcastoch Kariéra.sk.

Viac o téme: Peniaze Práca Ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy