Stabilná práca a široký systém zamestnaneckých benefitov? Svetový líder v oblasti osvetlenia hľadá nových kolegov

Spoločnosť LEDVANCE, svetový líder v oblasti všeobecného osvetlenia, hľadá do svojho tímu talentovaných a ambicióznych ľudí. Vďaka dobre rozvinutej globálnej predajnej a logistickej sieti, dlhoročným vzťahom so zákazníkmi a inovatívnym možnostiam výskumu a vývoja sa spoločnosť stala majákom pokroku a flexibility v odvetví osvetlenia. Spoločnosť momentálne obsadzuje 7 voľných pracovných pozícii. Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je niektorá z pozícii vhodná práve pre vás.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť LEDVANCE s.r.o.?

Spoločnosť ponúka svojim zamestnancom celý rad výhod vrátane flexibilného pracovného času s možnosťou príchodu medzi siedmou a deviatou hodinou ráno, náhradného voľna za nadčasy a možnosti pracovať z domu niekoľkokrát za mesiac. K dispozícii sú aj dni práceneschopnosti a dni dovolenky navyše, pričom počet dní sa zvyšuje podľa počtu odpracovaných rokov v spoločnosti. Osamelí rodičia majú k dispozícii jeden platený deň voľna mesačne navyše, mesačné a ročné odmeny, ako aj letné a zimné odmeny.

Spoločnosť poskytuje aj finančnú podporu pri svadbe a narodení dieťaťa, ako aj príspevky na dôchodkové sporenie. Zamestnanci sa môžu zapojiť do programu kaviarne, priviesť si do práce priateľa a využívať Multisport karty. Pravidelne ponúka aj teambuildingové aktivity, firemné podujatia a dobrovoľnícke príležitosti a spoločnosť tiež podporuje kariérny rast prostredníctvom rotácie pracovných miest a prístupu k interným a externým školiacim platformám.

Spoločnosť LEDVANCE s.r.o. momentálne obsadzuje tieto pozície:

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: od 1000 EUR

Čo vás na tejto pozícii čaká? Zodpovednosť za spracovanie požiadaviek klientov, aktualizáciu údajov v systéme SAP a poskytovanie informácií o produktoch. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: od 1100 EUR

Administratívny pracovník s ruským jazykom zodpovedá za spracovanie dodávateľských faktúr, overovanie daňových požiadaviek, účtovanie v systéme SAP a riešenie nezrovnalostí. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Zámky

Plat: od 1000 EUR

Špecialista na produktové údaje na čiastočný úväzok poskytuje podporu pre vybrané portfólio výrobkov a je v každodennom kontakte s produktovými manažérmi v centrále v Nemecku. Prihláste sa už dnes na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Zámky

Plat: od 1000 EUR

Špecialista na produktové údaje sa pripojí sa k vytvorenému tímu pre riadenie životného cyklu produktov a poskytuje podporu pre pridelené portfólio produktov. Nenechajte si ujsť túto pracovnú príležitosť na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: od 1800 EUR

Odborník na procesy SCM a logistiky zodpovedá za koordináciu a implementáciu procesov dodávateľského reťazca, optimalizáciu procesov a vedenie projektov. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: od 1800 EUR

Finančný kontrolór preberie zodpovednosť za vyhodnocovanie finančných výsledkov, analýzu ziskovosti a marží, vytváranie ad hoc analýz a koordináciu procesu tvorby rozpočtu. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: od 1700 EUR

Na tejto pozícii vás čaká priebežné informovanie manažéra o aktuálnom dianí v tímoch (operatíva, členovia tímu, zákazníci, špeciálne prípady) a aktívne riešenie eskalovaných situácií a ich konzultovanie s manažérom. Viac sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Spoločnosť LEDVANCE s.r.o. ponúka rôzne pracovné príležitosti pre uchádzačov s rôznymi zručnosťami a skúsenosťami. Široký systém benefitov, záväzok k inováciám a zodpovedné správanie voči životnému prostrediu z nej robia atraktívneho zamestnávateľa. Ak hľadáte uspokojivú kariéru v oblasti obchodu s osvetlením, spoločnosť LEDVANCE s.r.o. je pre vás tou správnou voľbou. Všetky voľné pozície spoločnosti LEDVANCE s.r.o. nájdete na Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy