Platy od 1500 do 4300 EUR? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 1500 EUR.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Práca z domu

Plat: 2000 – 2300 EUR

Na tejto pozícii vás čaká predaj špeciálnej skupiny produktov v SR – produkty pre zatepľovanie a sanáciu historických budov. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2000 – 4000 €

Ste skutočným odborníkom na niektorý z Microsoft serverov? Nerobí vám problém inštalovanie a vylaďovanie systémov ani riešenie problémov, ktoré môžu v súvislosti vznikať? Na tejto pozícii vás čaká aktívna podpora na projektoch, podieľanie sa na návrhoch architektúry a zabezpečovanie podpory zákazníkom. Všetky benefity a bližší popis práce nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Plat: 2000 EUR

Mediálna spoločnosť Zoznam hľadá šikovného Web Developera. Vašou pracovnou náplňou bude návrh, vývoj a optimalizácia webových aplikácií.  Zamestnávateľ vám v rámci benefitov ponúkne poukážky na športové a kultúrne podujatia, lístky na premiéry filmov, koncerty alebo tiež poukážky na masáže. Ak by vás zaujala práca na online projektoch so špičkovými technológiami, celý inzerát si môžete prečítať na Kariéra.sk.

Obchodník (čiastočný úväzok)

Miesto práce: Bratislava

Plat: 1500 EUR

Slovenský obchodný tím hľadá kolegu/kolegyňu, ktorý sa zaujíma o životné prostredie a udržateľnosť a ktorého by bavilo spolupracovať s obchodnými partnermi v oblasti ESG (Environmental, Social and Governance) a organizovať s týmito partnermi reklamné kampane pre naše partnerské banky. Viac sa dozviete na Kariéra.sk.
 

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2300 – 3300 €

Pre slovenský SW house pôsobiaci vo Fin-tech sfére, hľadáme programátora so záujmom o moderné technológie, ktorý bude pracovať na vývoji mobilných aplikácií. Výhodou je 1š. plat a preplácanie kurzov a certifikátov. Svoj životopis môžete zaslať na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Maďarsko, Nemecko, Rakúsko

Plat: 3000 €

Hľadáme šikovných šéfkuchárov na riečnu hotelovú loď, ktorá sa plaví na trase Passau-Viedeň-Bratislava-Budapešť, alebo pri dlhšej trase aj do Cernej Vody v Bulharsku. Potrebná je komunikatívna úroveň nemeckého a anglického jazyka. Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Poznáte procesy a činnosti v oblasti expanzie a máte skúsenosti s dohliadaním na výstavbu a prestavbu predajní alebo kancelárskych priestorov? Staňte sa súčasťou dm tímu. Čo Vás na tejto pozícii čaká? Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 1900 €

Ponúkame prácu pre zdravotné sestry v nemocniciach a domovoch dôchodcov v Rakúsku. Rakúska pracovná zmluva na dobu neurčitú, trvalý po dohode čiastočný úväzok. Platové ohodnotenie v závislosti od vzdelania a praxe. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Hľadáte si nové zamestnanie? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

Viac o téme: Plat Ponuka práce
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy