Platy od 1200 do 2600 EUR? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 1200 EUR.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 2000 EUR

Mäsokombinát v Tirolsku hľadá mäsiarov na rozrábku hovädzieho mäsa a mäsa ošípaných zvierat. Jedná sa o mäsozávod, ktorý vyrába mäsové výrobky pre potravinový reťazec z Rakúska. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Lozorno

Plat: 1400 EUR

Máte viacročnú prax na pozícii asistentky, zaujíma vás projektové riadenie a chceli by ste sa v ňom rozvíjať? CEO úspešnej spoločnosti hľadá skúsenú, vysoko profesionálnu osobnú asistentku s výbornými organizačnými schopnosťami a pokročilou angličtinou. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1550 – 1650 EUR  

Na tejto pozícii budete zodpovedať za pripravované jedlá, výpomoc kolegom v kuchyni, prípravu všetkých druhov mäsa, zeleniny , syrov na grile a zodpovednosť za dodržiavanie hygieny. Všetky podrobnosti a zoznam benefitov, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1600 - 2000 EUR

Spoločnosť Alarm Automatika hľadá nových kolegov, ktorí prevezmú zodpovednosť za technickú podporu pre partnerov a zákazníkov a spoluprácu s obchodným cieľom zabezpečiť úplnú spokojnosť zákazníka vo všetkých fázach procesu predaja. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2600 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Inštalácia jednoduchých rozvodov elektroinštalácie, montáž svietidiel, zásuviek, vypínačov a garážových brán a vykonávanie kontroly funkčnosti osadených zariadení. Odborná spôsobilosť v elektrotechnike § 21 výhodou, nie však podmienkou. Zistite o tejto pracovnej ponuke viac na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1500 EUR

Náplň práce? Návrh prípadne úprava dispozičných riešení CNC pracovísk (layoutov) s ohľadom na podmienky zákazky (podklady od zákazníka, mechanické vyhotovenie stroja, technologické obmedzenia a pod.) v programe AutoCAD/Draftsight a komunikácia so zákazníkom. Viac sa o tejto pracovnej ponuke dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: od 1267 EUR

Radi komunikujete s ľuďmi, máte reprezentatívne vystupovanie a administratívu máte v malíčku? Hľadáme dynamického kolegu, ktorý sa nebojí nových príležitostí a svojou pozitívnou energiou bude vítať návštevníkov našej centrály v Bratislave - Rači. Viac informácii nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš

Plat: 1700 €

Jedna z najväčších reštaurácií v Liptovskom Mikuláši s vyše 20 ročnou tradíciou hľadá nového kolegu na pozíciu kuchár. Čo bude vašou pracovnou náplňou na tejto pozícii? Príprava jedál z jedálneho lístka. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

4

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy