Hľadáte si slušne platenú prácu? Tieto spoločnosti vám ponúknu aspoň 3000 eur mesačne

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 3000 eur a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 3000 eur. Ste pripravený na zmenu? Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Práca z domu

Plat: 3000 €

Hlavnou náplňou práce je návrh a vývoj softvérových riešení najmä v oblasti životného, neživotného a zdravotného poistenia ako i rôznych podporných systémov. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 3000 €

Čo vás čaká na tejto pozícií? Jedná sa o montáž vodoinštalácie a ústredného kúrenia, inštalácia medených zariadení a opravu vodovodných zariadení. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 €

Náplňou práce je poskytovanie zdravotnej starostlivosti v rozsahu získanej odbornej kvalifikácie, samostatne vykonávanie preventívnej, diagnostickej a liečebnej činnosti. Všetko o tejto ponuke sa dozviete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3500 €

Ako senior projektový manažér budete zohrávať kľúčovú úlohu pri riadení a poskytovaní poradenstva pre riadenie projektov na expertnej úrovni. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3500 €

Vhodný kandidát by mal byť technický skúsený človek, ktorý sa nebojí zhostiť náročných úloh. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4000 €

Zažiarte ako skúsený senior vývojár mobilných aplikácií pre iOS. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Česká republika

Plat: 4400 - 8000 €

Na tejto pozícií vás čaká poskytovanie zdravotnej starostlivosti v rozsahu získanej odbornej kvalifikácie – špecializácie v odbore chirurgia. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 €

Zamestnanec na tejto pozícií je zodpovedný za agilné procesy a vylepšenia, vyvíja, monitoruje a komunikuje tímové výkazy a metriky. Všetky podrobnosti o pozícií nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

 

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy