Hľadáte si prácu v zahraničí? Táto spoločnosť vám ponúkne slušný plat a zaujímavé benefity

Hľadáte si prácu v zahraničí? Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? V tom prípade ste na správnom mieste. Holandskí zamestnávatelia momentálne hľadajú nových kolegov. Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky spoločnosti Sagius recruitments, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Plat: 2600 - 3200 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Jedná sa o klampiarske práce na klasických autách značiek Aston Martin, Rolls Royce, Bentley, Jaguar a Ferrari. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Plat: 12 €/hod.

Vyznáte sa v počítačoch ? Ak ste niekedy skladali váš počítač, táto práca bude pre Vás hračkou. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 14 €/hod.

Hľadá sa pracovník na pozíciu práškového lakovníka v spoločnosti, ktorá vyrába čistiace stroje. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 11 €/hod.

Hľadajú sa pracovitý ľudia na prácu s čerstvým ovocím a zeleninou - náplňou práce je balenie, krájanie a mixovanie ovocia a zeleniny. Na ponuku môžete reagovať na Kariéra.sk.

Plat: 14 €/hod. 

Hľadá sa odlievač hliníka do kokíl. Jedná sa o samostatnú prácu v malej firme. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Hľadáte si prácu v Galéria fotiek (4)

Plat: 13 €/hod. 

Práca prebieha v sede – brúsenie menších hliníkových komponentov. Skúsenosť s brúsením, ideálne mäkších kovov je vítaná. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Plat: 15 €/hod.

Vašou úlohou bude jazdiť na VZV ale aj robiť drobné skladové práce napr. skladanie boxov, údržba skladu. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Plat: 16 €/hod. 

Máte skúsenosti s brúsením a dohovoríte sa po anglicky či nemecky ? Potom hľadajú práve Vás. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 11 €/hod.

Spolu s kolegami bude Vašou úlohou vykladať zásielky z kamiónu, ukladať ich na pás a naopak. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Hľadáte si prácu v Galéria fotiek (4)

Plat: 10 €/hod.

Vašou úlohou bude práca v sklade, zbieranie a výber objednávok, práca s elektrickým paletovým vozíkom (vysokozdvižným vozíkom a retrakom). Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Plat: 13 €/hod.

Práca montážneho pracovníka spočíva v jedoduchom montovaní dielcov, určených na zhotovenie markíz verejného osvetlenia a lámp do skleníkov. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 16 €/hod.

Nastavovanie a obsluhovanie CNC frézy, odlievanie hliníkových odliatkov pre automobilový priemysel. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Plat: 12 €/hod.

Náplňou práce je montovanie drevených častí okien a odstránenie lepidla a nečistôt pri výrobnej linke. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Hľadáte si prácu v Galéria fotiek (4)

Plat: 14 €/hod.

Hľadáte prácu s priemerným platom 500 € týždenne? Ako montážnik vo výrobe budete montovať bicykle Giant. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 11 €/hod.

Sklad s oblečením pre spoločnosť H&M, hľadá nových spolupracovníkov, ktorý budú pracovať na rôznych oddeleniach: "Picking, Packing and Returns". Všetko o tejto pracovnej ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Všetky ponuky spoločnosti Sagius recruitments s.r.o. nájdete na Kariéra.sk.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy