Pracovné pozície s platmi od 2000 do 6000 eur? Vyberte si z týchto ponúk

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voMáte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne vo

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2500 - 4500 €

Idú vám rôzne lešenárske práce od ruky? Možno vás zaujme táto pracovná ponuka. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2450 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Základom pracovnej náplne je práca na riečnej lodi s 12 pasažiermi. Túto ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Švédsko

Plat: 6000 €

Máte skúsenosti z práce na podobnej pozícii? Skvelé! Zamestnávateľ vám zabezpečí ubytovanie, dopravu a pracovné oblečenie. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2500 €

Hľadá sa šikovný kolega alebo kolegyňa na pozíciu HR Manažér. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Senec

Plat: 2500 €

Pridajte sa do manažmentu spoločnosti NAY ako Manažér Parcel Delivery a zarábaj až 2500€. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2450 €

Náplňou práce je montáž nábytku pre zákazníkov, zaobchádzanie s stolárskym náradím a čítanie technických výkresov. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2000 €

Ak máte možnosti Google Ads naštudované po najzapadnutejšiu podstránku, za sebou roky praxe a výkonnosť viete klientovi vysvetliť aj o polnoci z postele, táto pozícia môže byť vaša. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 2600 - 3200 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Jedná sa o klampiarske práce na klasických autách značiek Aston Martin, Rolls Royce, Bentley, Jaguar a Ferrari. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam
 
Staršie správy
Staršie správy