Hľadáte si novú prácu? Zarábajte 2500 až 5600 EUR mesačne

Nové pracovné príležitosti, šance a výzvy sú pred vami. Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac ako 2500 eur? V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách vaša odmena ešte vyššia. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 2500 eur. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Viedeň, Rakúsko

Plat: 2500 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou náplňou práce je starostlivosť o klientov v špičkových rezidenciách pre seniorov v centre Viedne. Základným predpokladom je ukončené vzdelanie v zdravotníckom obore. V prípade potreby vám zamestnávateľ poskytne asistenciu pri vybavovaní úradného uznania vzdelania. Všetko o tejto pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2800 €

Do spoločnosti, ktorá patrí medzi lídrov na Slovenskom trhu v telekomunikačnom segmente sa hľadá skúsený IP Network inžinier - líder, ktorý bude proaktívny a nebude sa báť viesť tím a predávať svoje skúsenosti za účelom naplnenia cieľov spoločnosti. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Piešťany

Plat: 3000 €

Jedna z predajní LIDL sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Nebojíte sa zodpovednosti? Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Hľadáte si novú prácu? Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3500 €

Trúfnete si na túto pozíciu? Úspešný kandidát musí mať výnimočné technické zručnosti, komunikačné schopnosti, silný obchodný úsudok a musí preukázať relevantné skúsenosti s automatizáciou, dátovou a umelou inteligenciou a/alebo službami. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Viedeň, Rakúsko

Plat: 3214 €  

Baví vás performance marketing? Ste kreatívny a máte zmysel pre detail? Dokážete dať dáta do kontextu a z dostupných informácií vyťažiť cenné poznatky, ktoré viete aplikovať v prospech navrhovanej kampane? Ak áno, táto ponuka by vás mohla zaujať. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Hľadáte si novú prácu? Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Salzburg, Rakúsko

Plat: 3300 – 4000 €

Hľadá sa samostatný kuchár na motorest pri Salzburgu. Dôležitá je prax danej pozícii a nemčina na úrovni A2 alebo B1. Ubytovanie a strava je zabezpečená zadarmo zamestnávateľom. Nebojíte sa zodpovednosti? Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4000 €  

Úspešný kandidát na tejto pozícii analyzuje požiadavky klientov, navrhuje logickú a technickú architektúru informačných systémov podľa potrieb a špecifikácií klientov, vypracováva podrobné cenové kalkulácie a vyjednáva ceny s dodávateľmi a strategickými obchodnými partnermi. Na túto ponuku môžete reagovať na portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Švajčiarsko

Plat: 4800 – 5600 €

Na tejto pozícii vás čakajú rôzne stavebné práce na stavebných projektoch vo Švajčiarsku. Dôležitá je znalosť nemeckého jazyka aspoň na úrovni B1. Zamestnávateľ zabezpečí ubytovanie, doprava na miesto je však individuálna – vlastné auto je preto výhodou. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy