Voľné pracovné pozície na Slovensku i zahraničí: Platy začínajú na 2000 EUR

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 2000 eur a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 2000 eur. Ste pripravený na zmenu? Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Ponúkaný plat: 2600 EUR

Miesto práce: Nemecko

Spoločnosť Humanus Personalservice GmbH hľadá zamestnancov na pozíciu Stavebný elektrikár. Výhodou sú vianočné prémie aj zabezpečené ubytovanie. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2700 EUR

Miesto práce: Rakúsko

Máte 3 ročnú prax v oblasti vodoinštalatérskych a kúrenárskych prác a ste remeselne zručný? Táto pozícia môže byť vaša. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Voľné pracovné pozície na Galéria fotiek (4)

Ponúkaný plat: 3000 - 3600 EUR

Miesto práce: Trenčín

Na tejto pozícii budete zodpovedať za implementáciu a rozvoj nákupných aktivít technologickej spoločnosti. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 3300 – 3750 EUR

Miesto práce: Viedeň  

Vašou pracovnou náplňou bude poskytovať grafické návrhy pre digitálne a printové marketingové kampane. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Voľné pracovné pozície na Galéria fotiek (4)

Ponúkaný plat: 2500 EUR

Miesto práce: Nemecko

Nemecká spoločnosť príjme vodičov s vodičským preukazom CE a so všetkými platnými dokladmi. Ubytovanie je zabezpečené platí sa 200 €/mesiac. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2600 EUR

Miesto práce: Nemecko

Máte skúsenosti so zváraním štandardných armatúr vo výrobe pomocou MAG metódy? Táto ponuka by vás mohla zaujať. Prečítajte si o nej viac na portáli Kariéra.sk.

Voľné pracovné pozície na Galéria fotiek (4)

Ponúkaný plat: od 3000 – 3500 EUR

Miesto práce: Senica

Máte skúsenosti s riadením projektov vo výrobe a komunikujete anglicky? Vašou úlohou bude plánovanie a realizovanie sériových projektov a podpora tímu výrobného závodu Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2300 EUR

Miesto práce: Dunajská Streda

Vašou pracovnou náplňou bude varenie jedál podľa predpísaných postupov a udržiavanie čistoty v kuchyni a na pracovisku. Hodíte sa na túto pozíciu? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Pracovná ponuka Benefity 2000 eur
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy