Chceli by ste zarábať aspoň 2000 EUR mesačne? Poďte si vybrať, voľné sú tieto pracovné miesta

Túžite po práci, v ktorej by ste si zarobili aj viac ako 2000 eur? Nové pracovné príležitosti, šance a výzvy sú pred vami. V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách odmena ešte vyššia. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 2000 eur. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Ponúkaný plat: 2000 - 2500 EUR

Miesto práce: Demänovská Dolina, Jasná, Liptovský Mikuláš

HOTEL BJORNSON & BJORNSON TREE HOUSES Jasná hľadá kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Kuchár. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2000 EUR + príplatok od odbornosti, praxe a schopnosti uchádzača

Miesto práce: Nižná, Žilinský kraj

Máte dostatočné znalosti a skúsenosti v podvojnom účtovníctve a vedení kolektívu účtovného oddelenie? Táto pozícia môže byť vaša. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2500 – 3500 EUR

Miesto práce: Bratislava

Ste programátor zameraný na Node.js a máte ambíciu stať sa Team Leadrom? Možno vás zaujme táto pozícia. Popis pracovnej ponuky nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 3200 - 4800 EUR

Miesto práce: Praha – východ

Otvorená pracovná príležitosť v oblasti riadenia automotive výroby s cca 300 pracovníkmi. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2512 EUR

Miesto práce: Revúca

Nemocnica s poliklinikou, n.o. Revúca hľadá nového internistu. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2700 EUR

Miesto práce: Dolné a Horné Rakúsko

Stabilná spoločnosť hľadá skúsených elektrikárov pre dlhodobé zákazky v Rakúsku. Hodíte sa na túto pozíciu? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2400 EUR

Miesto práce: Prešov

Čo vás na tejto pozícii čaká? Náplňou práce je správa existujúcich nehnuteľností a vyhľadávanie nových pozemkov pre akvizíciu.? Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: od 2000 EUR

Miesto práce: Bratislavský kraj

Ste rodený obchodník? Máte radi výzvy? Využite príležitosť stať sa realitným maklérom. Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Pracovná ponuka Benefity 2000 eur
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy