Voľné pracovné miesta pre známu telekomunikačnú spoločnosť: Práca v Bratislave, Šali, Skalici a Prešove

Ste komunikatívny a baví vás práca s ľuďmi? Chceli by ste sa uplatniť v oblasti telekomunikácií? Spoločnosť UPC, ktorá na Slovensku patrí medzi najväčších poskytovateľov televízie, internetu a telefónnych služieb, hľadá do svojho tímu kolegov. Voľné pozície sú na západnom aj východnom Slovensku. Chceli by ste sa uplatniť práve v tejto oblasti? Pozrite si pracovné ponuky od UPC, ktoré pre vás vybral pracovný portál Kariéra.sk.

 

 

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 690 EUR fix +  provízie z predaja

Ak máte prozákaznícky prístup a obchodného ducha, táto pracovná ponuka je pre vás. Vašou úlohou na tejto pozícii bude aktívna ponuka základných služieb (internet, TV, pevná telef. linka), doplnkových služieb, upgrade ponuky každému zákazníkovi. Zamestnávateľ okrem fixného platu ponúka motivačné ohodnotenie závislé od výkonu. Ak hľadáte stabilnú, dlhodobú prácu, prečítajte si o tejto ponuke viac na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 700 EUR fix + osobné ohodnotenie + zaujímavé provízie z predaja

V prípade, že sa rozhodnete pre túto ponuku čaká vás prijímanie predajných hovorov od zákazníkov – predaj služieb, spracovanie požiadaviek od zákazníkov na pripojenie, zabezpečovanie zmeny služieb, rozširovanie databázy zákazníkov. Ak máte záujem v práci rozvíjať svoje zručnosti, výhodou sú vzdelávacie programy a iné benefity o ktorých sa dočítate viac na portáli Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 700 EUR variabilná zložka do výšky 200 eur + skvelé provízie z predaja

Radi komunikujete, máte predaj v krvi a baví vás telefonovať? Tak hľadajú práve vás. Čo bude vašou úlohou? Aktívne volanie zákazníkom za účelom predaja a navýšenia služieb, kontaktovanie vybraných skupín, ponuka a predaj služieb. Informovanie zákazníkov o produktoch a uskutočnenie následného predaja. Celý inzerát a všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Šaľa, Prešov, Skalica / Holíč, Bratislava

Ponúkaný plat: 250 EUR fix + variabilná zložka mzdy závislá od výkonu - možný zárobok 1100 až 2000€

Vašou úlohou bude predaj produktov a služieb spoločnosti, aktívne kontaktovanie zákazníkov v teréne a vedenie evidencie o návštevách. Zaujíma vás, aké benefity zamestnávateľ ponúka? Všetko o týchto ponukách sa dozviete na portáli Kariéra.sk.

O spoločnosti UPC

UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o. patrí medzi vedúce spoločnosti na Slovensku, poskytujúce služby televízie (digitálnej a analógovej), širokopásmového vysokorýchlostného optického internetu a telefónie. UPC je „triple play“ operátorom - služby televízie, internetu a telefónie poskytuje prostredníctvom jednej siete, cez jednu zásuvku v domácnosti.

Viac o téme: Práca Kariéra Zamestnanie Upc Ponuka Pozícia Telesales
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: red, Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy