Ponuka, aká sa neodmieta: Odbehni si na stáž!

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

ČSOB Finančná skupina opäť oslovuje študentov, ktorí majú záujem získať kvalitnú prax vo finančnom sektore. ČSOB Trainee Program trvá pol roka a tí najšikovnejší majú okrem stáže možnosť získať aj trvalý pracovný pomer.

Ak si študentom 4. alebo 5. ročníka VŠ v oblasti ekonómie, bankovníctva, poisťovníctva, financií, techniky alebo matematiky, láka Ťa spoznať svet financií, považuješ sa za dynamickú a aktívnu osobnosť, hovoríš plynule po anglicky, máš dobré komunikačné schopnosti, „drive“, kreativitu a máš chuť učiť sa nové veci, potom si ten správny kandidát do ČSOB Trainee Programu.

ČSOB Trainee Program prebieha v 4 oblastiach:
 

  1. oblasť controllingu a reportingu, účtovníctva a práce s databázami,
  2. oblasť riadenia rizík, úverových rizík, v oblasti korporátneho bankovníctva, interného auditu a compliance a oblasti vymáhania,
  3. oblasť produktového alebo procesného manažmentu a metodiky a pre oblasť vzdelávania a rozvoja,
  4. oblasť vývoja, projektového riadenia IT, elektronických distribučných kanálov a priameho predaja.

Výber do ČSOB trainee programu prebieha formou poldenného Assessment centra, kde na konkrétnych úlohách preskúšame tvoje schopnosti a vedomosti, pretestujeme tvoje IQ a na pohovore sa ťa spýtame možno aj podobné otázky.
 

  1. Povedz nám o situácii, kedy si proaktívne prišiel/-la s nápadom alebo novým riešením (v škole, doma, v práci).
  2. Aký je Tvoj životný cieľ a čo si doteraz pre neho spravil/-la?

ČSOB Finančná skupina je jednou z najväčších a najsilnejších finančných skupín na Slovensku. Vďaka svojím členom vyniká širokým portfóliom služieb a produktov. Do ČSOB Finančnej skupiny patrí ČSOB Banka, ČSOB Poisťovňa, ČSOB Stavebná sporiteľňa, ČSOB Leasing, KBC Asset Management, ČSOB Faktoring a ČSOB nadácia.

ČSOB Trainee Program už absolvovalo niekoľko desiatok študentov. Šikovní študenti sa po jeho skončení uplatnili na pozíciách ako marketingový špecialista, analytik procesov, špecialista pre korporátne úvery, pracovník pre obchodnú podporu a distribúciu, špecialista pre riadenie rizík, špecialista predaja produktov obchodného financovania a podobne.

Ak si vhodný/-á kandidát/-ka a máš záujem o ČSOB Trainee Program, neváhaj a klikni na PRIHLÁS SA, kde zároveň nájdeš všetky potrebné informácie.

Viac o téme: Študent Študenti Stráž ČSOB PR článok Trainee program
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy