Nový investor prinesie 70 pracovných miest

Spoločnosť plánuje výrobu káblových zväzkov.Spoločnosť plánuje výrobu káblových zväzkov. Zdroj: flickr.com, howzey

Investícia pri Hlohovci má priniesť prácu pre sedemdesiat ľudí, ktorí budú pracovať na výrobe káblových zväzkov za 2,39 milióna eur.

Spoločnosť AKAtech Immobilien, s.r.o., plánuje pri Hlohovci v katastri Šulekova rozšíriť výrobu káblových zväzkov za 2,39 milióna eur. Vyplýva to zo zámeru, ktorý firma predložila na posúdenie vplyvov investície na životné prostredie.

Cieľom investície je výstavba halového objektu so sociálnym prístavkom, ktorá bude slúžiť na výrobu káblových zväzkov pre medicínske, telekomunikačné a automobilové zariadenia. Stavba bude umiestnená na pozemkoch, ktoré sú v majetku investora.

Začatie výstavby sa plánuje na marec 2013, ukončenie sa odhaduje na október budúceho roka.

"Počas prevádzky bude v priestoroch navrhovanej činnosti vytvorených 70 pracovných miest pre prácu v dvojzmennej prevádzke," uvádza sa v zámere.

AKAtech Immobilien, s.r.o., Hlohovec vznikla v máji 2010. Predmetom jej činnosti je najmä prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom. Jediným spoločníkom firmy je rakúska AKAtech Immobilien GmbH so sídlom vo Frankenmarkte.
 

Viac o téme: Domáce Investor Miesta Pracovné
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy