Pri hľadaní práce skúste aj technológie: Táto služba vám môže pomôcť

Zdroj: Getty Images

Viete, v akom meste chcete pracovať a v akej oblasti sa chcete uplatniť? Ušetrite si každodenné prezeranie pracovných portálov, či náhodou nepribudla zaujímavá pracovná ponuka. Nechajte sa na ňu pohodlne upozorniť Agentom pracovného portálu Kariéra.sk.

Ak natrafíte na zaujímavú pracovnú ponuku, ktorá by sa hodila pre vášho známeho alebo člena rodiny, pravdepodobne mu ju pošlete ako tip. Páčilo by sa vám, ak by aj vás niekto pravidelne upozorňoval na zaujímavé voľné pracovné miesta? Služba Agent, ktorú ponúka pracovný portál Kariéra.sk, prináša túto možnosť.

Základné aj podrobné hľadanie

Na to, aby ste mali najnovšie pracovné ponuky pravidelne vo svojom e-maile, stačí na stránke www.kariera.sk/agent zadať základné parametre. Jednoducho napíšte názov pozície alebo vyberte oblasť, v ktorej sa chcete uplatniť a uveďte požadovanú lokalitu. Agent tieto údaje použije pri prehľadávaní pracovných ponúk. Tie, ktoré spĺňajú vami zadané kritériá, zašle priamo do vášho e-mailu, ktorý je potrebné zadať pri aktivovaní Agenta. Na nové ponuky tak budete pravidelne upozorňovaný.

Chceli by ste, aby vám do e-mailu prišli pracovné ponuky, ktoré spĺňajú všetky vaše požiadavky? V službe Agent si môžete nastaviť  podrobné hľadanie. Určite mu, či má pre vás hľadať prácu na plný, skrátený úväzok, živnosť alebo brigádu, prípadne či je pozícia vhodná pre absolventa.

Pri hľadaní práce skúste Galéria fotiek (3) Zdroj: Getty Images

Agentovi tiež môžete zadať, že má pre vás hľadať prácu, v ktorej sa vyžaduje konkrétne vzdelanie, jazykové znalosti alebo odborné zručnosti. Všetky kritériá si môžete jednoducho navoliť z menu. Agentovi môžete dať pre lepšiu prehľadnosť pomenovanie a následne si ho uložte. Zaujímajú vás pracovné ponuky z iného odvetvia? Vytvorte si ďalšieho Agenta, zadajte vaše požiadavky a dajte mu názov. Hotovo, váš pomocník pri hľadaní práce je nastavený.

Vyskúšajte službu Agent aj vy, vytvoriť si vyhľadávač pracovných ponúk môžete ľahko, za pár minút na www.kariera.sk/agent.

Viac o téme: Agent Hľadanie práce Kariéra.sk
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy