Žena si po 7 mesiacoch našla prácu: Spôsob, akým to oslávila, vás dostane

Benita Abrahamová je 37-ročná Kalifornčanka, ktorá bola 7 mesiacov nezamestnaná. Keď sa jej však konečne podarilo nájsť novú prácu, rozhodla sa s touto správou podeliť so všetkými a skutočne netradične. Jej spôsob oslavy získania nového džobu dobyl internet a pobavil množstvo ľudí. Pozrite sa aj vy, ako sa rozhodla dať všetkým vedieť, že už konečne nie je nezamestnaná.

Benita sa inšpirovala pármi zaľúbencov, ktorí si nechávajú robiť špeciálne fotografie, na ktorých zvečňujú svoje zasnúbenie. Preto aj ona pripravila sériu fotografií, v ktorých oznamuje svoje "zasnúbenie" - s novou prácou. „Po siedmich dlhých mesiacoch som našla perfektnú prácu s dobrým platom a ešte k tomu v spoločnosti, ktorá sa naozaj zaujíma o svojich zamestnancov,“ hovorí Benita o tom, prečo sa rozhodla takto osláviť získanie nového džobu.

Benita pózuje so zarámovaným listom, v ktorej je oznamujú, že ju prijímajú do zamestnania. Na tabuľke, ktorú drží, píše: Galéria fotiek (5) Benita pózuje so zarámovaným listom, v ktorej je oznamujú, že ju prijímajú do zamestnania. Na tabuľke, ktorú drží, píše:

 

Kalifornčanka tvrdí, že pri hľadaní nového zamestnania sa orientovala na niečo špeciálne, chcela získať prácu, ktorá by ju bavila a napĺňala – aj preto jej to trvalo trochu dlhšie. Obdobie nezamestnanosti nebolo jednoduché, pretože Benita je človek, ktorému záleží na svojej kariére. „Hľadanie práce u mňa nebolo iba o tom, aký plat mi ponúknu. Išlo mi skôr o to, aby som mohla robiť niečo zaujímavé a zmysluplné,“ prezrádza.

Jedna z fotiek šťastnej Benity. Nápis na koláčiku je v preklade zamestnaná. Galéria fotiek (5) Jedna z fotiek šťastnej Benity. Nápis na koláčiku je v preklade zamestnaná.

 

Vysnívanú prácu  sa jej však nakoniec podarilo získať a povedala si, že je to vec, ktorú treba osláviť. Sériou fotografií, na ktorých vtipne ukazuje svoj nový „záväzok“, sa jej dokonca podarilo dobyť internet. Jej príspevky na Facebooku, v ktorých zdieľala fotky parodujúce zasnúbenie, videli desaťtisíce ľudí. Jedna z fotografií, ktorú zverejnila, predstavovala aj podrobne spísaný „príbeh lásky“ medzi ňou a novou prácou.

Kalifornčanka dokonca popísala príbeh lásky so svojím novým džobom. 11. jún - prvý telefonický pohovor, 22. jún - druhý telefonický pohovor, 13. júl - osobný pohovor, 22. júl - povedala áno!, 8. august - prvý deň v novej práci Galéria fotiek (5) Kalifornčanka dokonca popísala príbeh lásky so svojím novým džobom. 11. jún - prvý telefonický pohovor, 22. jún - druhý telefonický pohovor, 13. júl - osobný pohovor, 22. júl - povedala áno!, 8. august - prvý deň v novej práci

 

Benita hovorí, že po siedmich mesiacoch bez zamestnania cítila, že sa s radosťou z nájdenia novej práce chce podeliť aj s inými, a aj preto sa rozhodla pre takýto netradičný a vtipný spôsob. „Dostala som množstvo komentárov od ľudí, ktorí môj nápad ocenili a tvrdili, že aj dosiahnutie osobných cieľov – ako napríklad nájdenie dobrej práce, by sme mali oslavovať. Veľmi ma to potešilo,“ dodáva.

Kalifornčanka však nezabúda na tých, ktorí sa stále trápia nezamestnanosťou a odkazuje im: „Nestrácajte nádej a venujte dostatok času prieskumu trhu a pracovných príležitostí,“ radí a dodáva, aby sa nebáli byť samými sebou: „Nezáleží na tom, akú prácu hľadáte, na akých pohovoroch ste – ukážte potenciálnemu zamestnávateľovi, kto naozaj ste.“ 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Oslava Zamestnanie Nájsť Osláviť Prácu
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: upworthy.com; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com, Facebook Benity Abrahamovej
Staršie správy
Staršie správy