8+1 kníh, ktoré vám zmenia život: Staňte sa lepším a úspešnejším človekom

Zdroj: pixabay

Sú knihy, ktoré človeku dokážu zmeniť život. Ktoré vedia inšpirovať, naučiť, ale aj poučiť, navnadiť, rozhýbať a zabezpečiť lepší, spokojnejší a úspešnejší život. Neveríte? Pozrite si zoznam kníh uvedených nižšie. Ak hľadáte v živote zmenu, potrebujete získať odvahu, túžite vybudovať firmu, mať lepšie vzťahy alebo chcete na sebe v novom roku začať pracovať, pomôže vám niektorá z týchto deviatich kníh.

 

 

Produktívne vzťahy
Mať dobré vzťahy s kolegami v práci je na nezaplatenie. Možno si hovoríte, že do práce sa nechodíte kamarátiť, ale zarábať, no uvedomte si, koľko času trávite v zamestnaní. Je to naozaj veľmi veľa času a aj preto je dôležité, aby ste s kolegami vedeli vychádzať. Ako na to? Ako si ich získať, ako riešiť konflikty, ako jednať s rôznorodými typmi osobností? Kniha Produktívne vzťahy prináša odpovede na všetky tieto otázky.

8+1 kníh, ktoré vám Galéria fotiek (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

6 návykov úspešných osobností
Myslíte si, že je ťažké uspieť a dosiahnuť to, čo chcete? Podľa autora tejto knihy je to až neuveriteľne jednoduché. Ak vás trápi lenivosť a chcete sa naučiť ju poraziť, ak si chcete začať plánovať čas efektívne, ak chcete zlé zvyky nahradiť dobrými či túžite rozviť svoj talent, určite siahnite po tejto knihe. Naučí vás všetko dôležité pre úspech.

8+1 kníh, ktoré vám Galéria fotiek (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nenechajte so sebou manipulovať
Možno sa vám to nezdá, ale aj okolo vás sú ľudia, ktorí radi manipulujú. Autor knihy Nenechajte so sebou manipulovať má bohatú terapeutickú prax a poukazuje na to, ako vyzerá manipulácia, prináša ukážky zo života a poradí, ako sa postaviť manipulátorovi.

 

Vybudujte skvelú firmu

Ak sa učiť, ako robiť niečo dobre, tak od najlepších. Aj táto kniha je sumárom rád , inšpirácií a tipov od najúspešnejších firiem na svete. Hľadáte osvedčené postupy a účinné stratégie ako rozbehnúť svoje podnikanie a vybudovať prosperujúcu firmu? Táto kniha by nemala chýbať na vašom nočnom stolíku.

8+1 kníh, ktoré vám Galéria fotiek (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potešenie pre dušu
Krátke príbehy a zamyslenia, ktoré sú plné podnetov pre osobné rozjímanie – o tom je kniha Potešenie pre dušu. Ak hľadáte čítanie, ktoré vás poteší, povzbudí, posilní a duchovne poučí, určite siahnite po tomto dielku.


 

 

Pravidlá práce – Nepísané zásady, ako sa presadiť v zamestnaní

Sú ľudia, pre ktorých je život na pracovisku a budovanie kariéry to najjednoduchšie na svete. Vynikajú vo vzťahoch s kolegami, bez námahy dosahujú zvýšenie platu či povýšenie. Lámete si hlavu, čím to je? Ako to dokážu? Autor knihy tvrdí, že jednoducho poznajú nepísané pravidlá fungovania v práci. Spoznajte ich aj vy a presaďte sa v zamestnaní.

8+1 kníh, ktoré vám Galéria fotiek (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ako prekuknúť druhých ľudí
Bývalý expert FBI prezradil, ako odhaliť klamstvá a pretvárku iných ľudí. Je mnoho takých, ktorí veľa sľubujú, no nedodržia to, ktorí tvrdia jedno, no robia druhé. Stáva sa vám to v živote často? Vyhnite sa nepríjemným prekvapeniam od ľudí z vášho okolia, ušetrite si sklamanie - naučte sa ich prekuknúť.

 

 

Naučte sa investovať
Chcete byť finančne nezávislý? Naučte sa investovať. Skvelým sprievodcom môže byť táto kniha, ktorá vás naučí rozoznať medzi investíciami a špekuláciami, poradí vám, ako správne chápať riziko, odhadnúť vnútornú hodnotu akcie a rozlišovať medzi investičnými stratégiami. Nájdete v nej konkrétne príklady, na ktorých si precvičíte investičný proces aj psychológiu investovania, vyskúšate si, ako sa vyhýbať strachu a chamtivosti, ale aj to, ako brať do úvahy dane a infláciu.

8+1 kníh, ktoré vám Galéria fotiek (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Konaj ako dáma, mysli ako muž
Dámy, máte za sebou neúspešné vzťahy a začínate si myslieť, že pravdepodobne nie ste schopná mať kvalitný vzťah? Steve Harvey, autor knihy, je americký moderátor celonárodnej rannej šou. V nej sa stretol s množstvom úspešných žien, ktoré podnikajú, dokonale zvládajú starostlivosť o domácnosť, no pokiaľ ide o vzťahy, majú problém. Podľa autora je to preto, pretože sa v otázkach lásky radia s inými ženami. Podľa neho je však dôležité vedieť, čo si o láske, vzťahoch a intímnostiach a vernosti myslia samotní muži. A práve tento pohľad ponúka.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 10
Viac o téme: Kniha Knihy Úspech Motivačné Motivácia Úspešný Najlepšie Prečítať Motivačná Aké Motiváciu
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Zdroj: ipark.sk; Foto: thinkstockphotos.com
 
Staršie správy
Staršie správy