5 typov kolegýň, ktoré stretnete v každej kancelárii: Dámy, ktorou z nich ste?

Nezáleží na tom, pre akú spoločnosť pracujete. V každej kancelárii nájdete rovnaké typy ľudí, ktorí sa líšia iba menami. Minule sme vám priniesli 5 základných typov kolegov, tentoraz sa pozrieme, aké typy kolegýň určite nájdete aj vo vašej kancelárii. Hodí sa niektorá z charakteristík aj na vás?

Žaneta
Karieristka na prvý pohľad. Vie, čo chce a ide za tým aj cez mŕtvoly. Nikdy nezabudne poslať šéfovi reporty načas, najradšej však za ním chodí osobne a buduje si  vzťahy. Je milá a prívetivá, keď chce. Vy však viete, že jej ochota nikdy nie je zadarmo.  

Júlia
Je milá, jemná a... tichá. Hovorí iba keď je to nutné, preto niekedy zabudnete, že je s vami v kancelárii. Na poradách ju síce takmer nepočuť, svoju prácu si však robí dobre. Občas ste vlastne aj radi, že nie je taká „ukecaná“, pretože to pri ostatných kolegyniach už niekedy neviete vydržať.

Jana
Ak chcete vedieť, či už Milan začal chodiť s Barborou, alebo sa Peter konečne rozišiel s Mirkou, stačí sa opýtať Jany. Väčšinou ju nájdete stáť v kuchynke, obkolesenú húfom kolegýň s prekvapivými výrazmi tváre. Po každej overenej pikoške samozrejme nezabudne dodať: „Ale toto si nechajte pre seba!“

Milka
Služobne najstaršia, preto má pocit, že môže všetkých komandovať a sekírovať. Rada by sa stala vašou nadriadenou a občas sa tak aj správa, preto jej občas treba pripomenúť, že je na rovnakej úrovni ako vy.

Oľga
Oľgu nie je možné prehliadnuť. Vtrhne do kancelárie ako víchor a po jej odchode nezostane nič na svojom mieste. Počuť ju dokonca už vtedy, keď vstupuje do firmy. Je vždy dobre naladená, s vtipnou príhodou po ruke . Ak ste bez energie a potrebujete „naštartovať“, stačí vyhľadať Oľgu.

Viac o téme: Práca Vzťahy Kolegyňa Kolegyne
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text es; Foto: Thinkstockphotos.com
 
Staršie správy
Staršie správy