10 pracovných pozícií, ktoré sú vhodné pre ženy

10 pracovných pozícií vhodné pre ženy.10 pracovných pozícií vhodné pre ženy. Zdroj: thinkstock.com

Dávame do pozornosti zaujímavé pracovné pozície, ktoré sú učené hlavne pre ženy. Pre všetky mladé ambiciózne dámy je v ponuke práca letušky pre letecké spoločnosti Stredného východu. Pre tie, ktoré si chcú zarobiť popri zamestnaní a sú umelecky nadané, máme v ponuke prácu učiteľky klavíra. Pre ženy, ktoré si dlhšiu dobu nevedia nájsť prácu a chcú zarobiť viac, ako na Slovensku, ponúkame prácu opatrovateľky v Nemecku.

 

  1. Účtovníčka
    K práci účtovníčky nepotrebujete vysokú školu, ale stačí vám, ak máte prax v účtovníctve päť rokov a ovládate anglický jazyk (mierne pokročilý). Potom sa môžete uchádzať o prácu účtovníčky s platom 800 až 900 eur (netto).
     
  2. Učiteľka klavíra
    Hľadá sa vyštudovaná učiteľka klavíra, ktorá ovláda anglický jazyk a má vodičský preukaz, aby mohla učiť deti v ich domove. K schopnostiam učiteľky nesmie chýbať: samostatnosť, dochvíľnosť a časová flexibilita. Dôležité pri práci učiteľky je láska k deťom a vítané sú aj ďalšie schopnosti: hra na gitare a hlasový prejav.
     
  3. Aministratívno-špedičná práca v oblasti dopravy
    Do svojho tímu prijímajú pracovníčku na administratívno-špedičnú prácu z Prešova a okolia. K práci je potrebná znalosť nemeckého jazyka.
     
  4. Opatrovateľka v Nemecku
    Opatrovateľka sa stará o klienta v jeho domácnosti, o varenie,  nakupovanie, upratovanie, podávanie liekov, pomáha pri osobnej hygiene alebo podáva stravu. Práca sa vykonáva v 2 až 3 mesačných turnusoch a následne má opatrovateľka voľno. Ponúkaný plat je od 1300 až do 1600 eur.
     
  5. Asistentka výkonného manažéra
    Asistentka má na starosti vykonávanie bežnej administratívy, vypracovávanie podkladov na základe zadania, participuje na príprave pracovných materiálov a organizuje obchodné stretnutia a komunikáciu s obchodnými partnermi. K práci asistentky potrebujete príjemné vystupovanie, ochotu učiť sa nové veci a organizačné schopnosti.
     
  6. Letuška
    Staň sa letuškou pre spoločnosti so sídlom v Dubaji, Ománe, Bahrajne a v Saudskej Arábii. Tvoja práca bude zahŕňať aktivity, ako privítanie pasažierov a ich usadenie na miesta, informovať pasažierov o bezpečnostných predpisoch, servírovanie jedál a nápojov počas letu a poskytovanie prvej pomoci v prípade potreby.  Plat letušky sa pohybuje od 1600 do 2000 eur (netto) mesačne. Ubytovanie, tréning, víza, letenky a uniformu poskytuje spoločnosť zdarma.
     
  7. Administratívna pracovníčka
    Na administratívne činnosti, vybavovanie telefonátov so zahraničnými klientmi  v nemeckom jazyku sa hľadá administratívna pracovníčka so znalosťami fakturácie a hospodárskej korešpondencie.
     
  8. Krupierka
    Budúca krupierka bude pracovať v dynamickom a mladom kolektíve. Spoločnosť poskytuje školenie a nadštandardné finančné ohodnotenie.
     
  9. Operátorka/kvalitárka
    Pracovná pozícia je určená prevažne pre ženy. Ide o prácu vo výrobe pre elektrotechnický priemysel, konkrétne výrobu televízorov. Pracuje sa na dve zmeny po 12 a 8 hodín. Ponúkaný čistý plat je od 550 do 650 eur.
     
  10. Predavačka
    Predavačka obsluhuje zákazníkov a predvádza vybraný tovar, inkasuje hotovostné a bezhotovostné platby, vystavuje doklady o kúpe tovaru a záručné listy. Ďalej dopĺňa tovar do regálov a ostatných predajných miest a zodpovedá za správne označovanie ceny a názvu tovaru.
Viac o téme: Práca Kariéra Ženy Pre Ponuka Pozície Pracovné
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy