Pri práci snov je možné uletieť ešte vyššie – 2. časť

Vďaka práci snov môžete uletieť.Vďaka práci snov môžete uletieť. Zdroj: photl.com

Práca testovača zliav nemá žiadne nevýhody, ak sa do nich neráta flexibilný pracovný čas, či možnosť ochutnať jedná od výmyslu sveta a zažiť na vlastnej koži, čo sa len dá zažiť.

Pre Zuzanu Gašparovičovú, ktorá pracuje ako testovačka zliav pre zľavový portál, sa jej terajšia práca podobá na prácu snov. Je to hlavne kvôli pracovnej náplni, skvelým zážitkom a radosti z práce. Aj keď jej ozajstná práca snov je v úplne inom odvetví.

Predstavte si, že by bola vašou prácou zábavná športová aktivita alebo skvelé jedlo, pri ktorom by ste chceli, aby čas trval večne alebo absolvovanie skrášľovacích procedúr, pri ktorých nič nerobíte.

„Takéto testovania ma bavia najmenej, keď však po šiestich týždňoch uvidím, že kryolipóza naozaj funguje a moje brucho bude plochšie ako ploché, budem svoju prácu milovať ešte viac,“ smeje sa testovačka zliav Zuzana Gašparovičová.

Práca testovača zliav má toľko výhod, že aj prstov na ruke je málo. Jednou z výhod je možnosť otestovať jedlá od výmyslu sveta, ktoré by bežný smrteľník nevyskúšal. Potom sú to rôzne skrášľovacie kúry, ale aj samotná práca – voľná ruka pri spracovávaní recenzií či flexibilný pracovný čas. A aké sú nevýhody práce testovača zliav?

„Naozaj chcete vedieť nevýhody? Tie moja práca ani nemá. Určite nie je pre každého. Stretla som sa s odozvou, že je to náročné a že by ju nerobil každý človek. Mňa moja práca teší a budem si ju užívať dokedy sa bude dať,“ povedala Zuzana.

Neprestali snívať
Snom letušky Kristíny je vidieť všetky destinácie, do ktorých lieta ich spoločnosť a našetriť si na byt. Po skončení „letuškovania“ by chcela ísť na materskú dovolenku a potom sa vrátiť k tomu, čo vyštudovala – učiteľstvu a odovzdávať novým generáciám všetko, čo vo svete videla.

„Keby som bola mladšia, ostala by som v tejto profesii aj dlhšie, 5-6 rokov, ale keďže v mojom veku by sa už patrilo usadiť sa a založiť si rodinu, tak pri tejto práci plánujem zostať asi ešte rok,“ hovorí Kristína.

Testovačke zliav Zuzane je jasné, že jej práca nie je na celý život, ak keď by to bolo krásne. Takisto nevie, ako dlho ju bude práca baviť a ako dlho ich ona bude baviť.

„Mojim ďalším pracovným snom je venovať sa móde alebo si otvoriť polievkáreň,“ hovorí Zuzana.

Nábory na letušky a prácu na lodi
Najbližší nábor na prácu letušky pre aerolínie Oman Air organizuje agentúra Universal Consulting 21. apríla 2013 v Bratislave.

Nábory na výletné lode organizuje spoločnosť Concordia Agency niekoľko krát ročne. Najbližší nábor je plánovaný na 28. apríla 2013 v Bratislave. Pracovný pohovor s lodnou spoločnosťou na zaoceánskej lodi je plánovaný na mesiac máj 2013.

Viac o téme: Na Práca Kristína Zuzana Letuška Lode Universal Concordia Snov Agency Lodiach Zaoceánske Consulting
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Text: Andrea Miklasová

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy