Cesta k vysnívanej práci vedie aj cez Národné Dni Kariéry

Nájdi kopec príležitostí, znie slogan tohtoročných Národných Dní Kariéry.Nájdi kopec príležitostí, znie slogan tohtoročných Národných Dní Kariéry. Zdroj: NDK

Pracovný veľtrh NÁRODNÉ DNI KARIÉRY prináša na jedno miesto študentov a zástupcov firemného sektora už po 18. krát. Poskytuje mladým ľuďom kompletný servis na ceste k vysnívanému zamestnaniu. Podujatie sa uskutoční 6.-7. marca vo výstavisku Incheba v Bratislave.

NÁRODNÉ DNI KARIÉRY sú najväčším pracovným veľtrhom zameraným na študentov a čerstvých absolventov a zároveň veľtrhom s najdlhšou tradíciou na Slovensku. V Bratislave sa organizuje už 18 rokov a tretí rok taktiež v Košiciach. Organizátorom je organizácia AIESEC a odborným garantom podujatia v Bratislave je personálna spoločnosť Synergie.

Podujatie spája mladých so zástupcami firemného sektora a umožňuje im nielen nájsť si prácu v top spoločnostiach na Slovensku, ale prostredníctvom sprievodného programu bližšie spoznať firemné procesy, správne si nastaviť očakávania ohľadom zamestnania a inšpirovať sa osobnosťami slovenského podnikateľského prostredia. Keďže je veľtrh orientovaný na študentov, ponúka aj priestor na odpočinok v chill-out zóne a priestor na zábavu a odreagovanie vo fun zóne.

Národné Dni Kariéry Galéria fotiek (3) Zdroj: NDK

Nájdi si prácu a vzdelávaj sa
Sprievodný program bude prebiehať v 6 konzultačných miestnostiach. V prvej pomôžu rozbehnúť samého seba a svoj biznis rečníci z Rozbehnisa, v druhej priblížia kariérny koučing a sebakoučing kouči zo SAKO, tretia miestnosť patrí Maxman Consultants a ich workshopu, ktorý sa venuje 3 krokom ku vysnívanej kariére. V miestnosti nazvanej Inšpiruj sa vystúpia skvelí rečníci Peter Sasin (NLP), Martin Mažár (Predajné techniky) a Gabriela Orlitová (Akadémia Orlita), konzultačnú miestnosť Kopec príležitostí zabezpečuje odborný garant podujatia Synergie a posledná miestnosť patrí marketingu a s názvom More možností je pod taktovkou Wiktor Leo Burnett a prebehne v nej aj vyhodnotenie súťaže o dennú stáž v J&T Banke na pozícii riaditeľa od J&T. Partnermi sprievodného programu sú aj Empire, Professional Coaching, RPL, Toastmasters, Develor, Power Training, Assessment systems, ICM, Zipcem, Facet 5 a Greenhill. Viac informácií o sprievodnom programe sa nachádza na webstránke podujatia www.ndk.sk.

Tohtoročná kampaň sa nesie v nazeraní na hľadanie práce ako na dobrodružstvo. Sloganmi kampane sú mottá „Prekonaj priepasť vražednej lenivosti“, „Neutop sa v mori neskúsených“ a „Nájdi kopec príležitostí“.

Vstupné na podujatie sú 2 eurá. V cene je zabezpečený uvítací balíček, testovanie v IT a jazykových testoch, tlač životopisu priamo na podujatí a možnosť zúčastniť sa sprievodného programu.

Národné Dni Kariéry Galéria fotiek (3) Zdroj: NDK

Spoločnosti na NDK
Exkluzívne spoločnosti OVB a LIDL. Ďalší vystavovatelia KPMG, Personel Efekt, Slovak Telekom, Capco, Accenture, Volkswagen, Slovnaft, IBM, Ernst & Young, Emerson, Amazon, PWC, UPSVAR, DEKONA, Enel, Johnson Controls, SAIA, Kraft, Synergie, Manpower, ZSE, Heineken, PartnersGroup, T-Systems, J&T Banka, FirstData, Tesco, Matador, Deloitte, Dell, AT&T, Jaspis, Fellix Switzerland, TECHNOGYM, Adidas, Salve Group, PhillipMorris, Goethe Uni.

Termín konania: 6.-7.3. 2012, 9:00 – 18:00 (resp. 17:00 dňa 7.3.)

Viac informácii o podujatí na www.ndk.sk a na Facebook fan page NDK - Národné Dni Kariéry. Tu sa nachádza aj registrácia na sprievodný program.

-Reklamná správa-

 

Viac o téme: Dni Národné PR Kariéry NDK
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: NDK

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy